Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Ta med lagen till gatorna i Mega-City One med det helt nya Judge Dredd Miniature Game. Slå ut gängen eller håll det till domarna!

Spelare av Strontium Dog kan hitta några välbekanta idéer inom domare Dredds kärnregler. Det här spelet bygger kraftigt på dessa skärmytslingsregler för att återspegla de urbana miljöerna i Mega-City One. Judge Dredds regelbok innehåller allt du behöver veta om att spela spelet och inkluderar regler för slagsmål inom byggnader och användning av fordon. Förutom ett antal scenarier finns det regler för att utveckla din valda fraktion i en serie länkade spel.

Förutom en softback-kopia av reglerna får du 10 miniatyrer (i vår nya Warlord Resin); 8 blockgängmedlemmar och 2 gatudomare för att börja dina skärmytslingar i Mega-City One. I lådan hittar du också en dubbelsidig fullfärgslekmatta och alla tärningar och polletter du behöver för att få spela.

Andy Chambers,
Roger Gerrish,
& Gav Thorpe
Modeller levereras omonterade och omålade


Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 633084708

Visninger 86

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Judge Dredd starter game Warlord Games

Pris

599 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 005 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?