Beskrivelse

Oversat af

Året runt från 1973.

Reportage: Året Runt besöker Mälargården i Sigtuna. Här får offer för trafikolyckor vila upp sig och få vård. Offret på bild heter Tore Törnblom. Han är en snickare från Ljusdal. Nu berättar han om den fruktansvärda olyckan han har varit med om. Hela hans familj satt i bilen. Dessutom Rolf Jeppson från Mariestad berättar om när han var med om en bussolycka. Jan Sandberg från Jönköping om när han blev påkörd. Siri Skotthagen om sin fruktansvärda olycka.

Reportage: Tore Kratz var en dynamitard, en ökänd brottsling. Folke Lindberg var hans fängelsedirektör. Nu har Tore Kratz blivit frälst och tidningen sammanför dem två för ett samtal. De träffas på Långholmen.

Reportage: Anna Elisabeth Westerlund är ett medium från Norge. Hon är Nordens främsta sierska och nu berättar hon för tidningen hur 1973 kommer att bli. Ett fartyg kommer att förlisa på Östersjön och det kommer att rapporteras väldigt mycket om det i medierna, säger hon. Anna Elisabeth Westerlund bor på Grönnegatan i Oslo. Tidningen besöker henne där.

Reportage: Hasse Alfredson spelar just nu in TV-dramat "Kvartetten som sprängdes". Tidningen besöker inspelningsplatsen och tar bilder på aktörerna.

Reportage: Författaren Nils Linnman i stor intervju. Han kommer från Korsnäs. Hans fru heter Gunnel Linnman och de bor i en sjurumsvilla på Lidingö.

Reportage: Bertil Pettersson har flyttat från Sörgården i Vallentuna till Ånäset utanför Umeå. Han är nyskild och har fyra barn. Kan verkligen en karl ta hand om tre barn helt ensam? Jodå, Bertil Pettersson har bestämt sig för att det ska gå! Tidningen besöker den ovanliga familjen i Ånäset och kontrollerar hur det går för den ensamma pappan.

Kortintervjuer med porträttbild:

Samt: Relationer, mode, mat.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Varenr. 581223928

Visninger 217

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Året runt 13 1973 Tore Kratz, Siri Skotthagen, Nils Linnman, Ånäset

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

384 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?