Beskrivelse

Oversat af

Året runt från 1990.

Reportage: Ola Ullsten i stor intervju. Han är Sveriges ambassadör i Rom och tidningen träffar honom där. Sonen heter Nicolas Ullsten. Han är på bild. Hustrun Louise Beaudoin likaså.

Reportage: Doris Berglund är den sista invånaren som finns kvar i Övra, en by i Sollefteå kommun tre mil från Junsele. Nu berättar hon hur det känns att vara den sista som är kvar i en by som tidigare hade 40 invånare.

Reportage: Anki Rahlskog blev folkkär som "Gudrun med triangeln" i Kurt Olssons damorkester. Nu ger hon en stor intervju. Hon föddes i Malmö men växte upp i Borås. Hon är utbildad vid Skara skolscen. Hon startade Nationalteatern tillsammans med Med Reventberg. Hon spelade elbas på Nationalteaterns klassiska hits.

Reportage: Jakob von Uexkull har blivit rik på sin hobby: att samla på frimärken. Nu har han skapat ett eget pris, The Right Livelihood Award.

Reportage: Tidningen tar en tur längs Emån i Småland. Den börjar strax söder om Nässjö i Hultsfreds kommun. I ett vackert hus vid ån bor Lazsló Posa. Han är pensionerad inredningsarkitekt från Ungern. Bild på Birger Svanström som har basat över invallningarna av Emån. De krävs för att det inte ska bli översvämning.

Reportage: Kungsgården heter en by utanför Sandviken. Där bor Anna Jansson. Nu har hon blivit Lucia! Intervju med Anna Jansson och bild på hela familjen: Gösta Jansson, Ann Karin Jansson, Olle Jansson och Anders Jansson. Det var Gud som såg till att Anna Jansson blev vald till lucia.

Reportage: Inger Eriksson är sjukgymnast i Karlstad. Nu intervjuas hon om hur man får en bättre hållning.

Reportage: Tidningen reser till Långhundra i Uppland och träffar familjen Eskhult där. Det berättas om skandaler i Långhundra. När kommunpamparna i Uppsala tog bort mjölken i Långhundra skola väckte det raseri i bygden. Kerstin Eskhult är lärare. Anders Eskhult heter hennes man. Barnet heter Gustav Eskhult. Nu visas Långhundraborna på bild invid en ko som numera förser Långhundra skola med mjölk. Långhundraborna överlistade pamparna!

Samt: Relationer, mode, mat.

Se mina övriga tidningar till salu.

Jag samfraktar.

Varenr. 582788519

Visninger 190

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Året runt 50 1990 Övra, Anki Rahlskog, Kungsgården, Långhundra

Pris

99 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

384 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?