Beskrivelse

Oversat af

Tidningen Husmodern från 1969.

Reportage: Siw Malmkvist intervjuas och hon talar ut om sin före detta make, Lasse Mårtensson. Hon poserar dessutom på olika sätt i tidningen, med en cigarett i mungipan. Vad var det egentligen som hände i deras förhållande?

Reportage: Greve Bertil Oscar Bernadotte är son till Folke Bernadotte. Husmodern träffar Bertil Oscar Bernadotte i London och intervjuar honom där. Han bor på lyxhotellet The Westbury. Inför intervjun är han rädd för att tidningen ska skriva tragiska saker om honom.

Reportage: Maud Klevegren är distriktschef och anställd vid bokklubben Svalan på Sveavägen i Stockholm. Nu berättar hon om en dramatisk händelse då hon såg en ensam och sjuk gammal person som lämnades att dö, mitt i Stockholm.

Artikel: Stig Wikström är frisör i Bollnäs. Nu berättar han i tidningen hur han gör för att få tunnhåriga män att få tillbaka håret. På bild ser vi Tore Sandberg, 61 från Bollnäs. Han har fått tillbaka håret! Bild även på Bollnäsborna Gustav Pettersson och Bernt Larsson. De är lyriska över frisören Stig Wikströms metoder!

Artikel: Meg Westergren berättar att hon ägnar sig åt yoga varje dag. På bild visar hon upp yogapositioner.

Bild: Sonja Stjernquist har varit ute och åkt skridskor. Nu publicerar tidningen en bild på henne medan hon åker skridskor.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Varenr. 610277889

Visninger 155

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Husmodern 14 1969 Bertil Oscar Bernadotte, Siw Malmkvist, Maud Klevegren

Pris

109 SEK

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verificeret

Topsælger

379 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Mere fra samme butik

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?