Beskrivelse

Oversat af

Fraktpåse M med Traderas design. Storpack med 1000 st påsar för er som säljer mycket. En smart och smidig påse med ett brett användningsområde. Lagom för kläder, böcker mindre inredningsdetaljer osv. Påsen har dubbla förseglingstejper och går därför att återanvända. Påsen består av minst 80 % återvunnen PE-plast. Tillverkad i EU av 100 % förnybar energi.

Storlek: 25x42 cm med 7 cm handtag.

Finns även som 10-pack, 20-pack, 50-pack och 100-pack. Välj mellan alla storlekar i vår butik.

Kostnad för porto tillkommer när du skickar med Traderas fraktpåse. För denna produkt tipsar vi om våra integrerade fraktalternativ Spårbart med DB Schenker och Spårbart till brevlåda Plus med PostNord för att ta del av rabatterade fraktpriser.

Leverans:

Vi packar beställningar varje helgfri vardag och din beställning skickas senast nästa vardag. Paket upp till 500 g levereras till din brevlåda med PostNord. Tyngre paket levereras till närmaste ombud med DB Schenker. Vi samfraktar och du betalar då endast frakt för den vara i ordern med högst fraktpris (49 kr).

Ångerrätt:

Du kan enligt distansavtalslagen ångra ditt köp i upp till 14 dagar efter mottagen vara. Mer information om vår returhantering hittar du under Info i vår butik.

Varenr. 609568048

Visninger 479

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Fraktpåse M 1000-pack

Pris

2 219 SEK

Tradera Shop

Linköping, Sverige

4.9

Tradera Shop

Virksomhed

Topsælger

4 190 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?