Grattis till vinnarna av Postmästaren 2024!

1:a pris - Högsta totala slutpris: "Klasan67"

2:a pris - Störst genomförsäljning: "adde1"

3:e pris - Högst enskilt slutpris: "olleh"

 

Tack för ert deltagande! Vinnarna ovan blir kontaktade av Tradera via email för att ta del av sina vinster. Alla tävlande med en genomförsäljning på minst 50 % har vunnit 500 annonser (auktion och köp nu) utan osåltavgifter under mars månad, i jämförelse med Traderas standardavtal som vanligtvis ger 100 annonser utan osåltavgift. Genomförsäljningen baseras på de max 100 annonser som räknas in i tävlingen. Omfattas du av detta blir du kontaktad av Tradera via email. Ordinarie försäljningsprovision gäller.

Högst totala slutpris

Säljaren med högst totala slutpris (ex. frakt) för max 100 annonser vinner ett presentkort från Leuchtturm till ett värde av 500 EUR och 500 annonser utan osåltavgifter i mars.*

Störst genomförsäljning

Endast för tävlande med 50-100 annonser. Säljaren med störst andel sålda, av publicerade, annonser vinner ett presentkort från Leuchtturm till ett värde av 300 EUR och 500 annonser utan osåltavgifter i mars.*

Högst enskilt slutpris

Säljaren med högst slutpris på en av max 100 annonser vinner ett presentkort från Leuchtturm till ett värde av 100 EUR och 500 annonser utan osåltavgifter i mars.*

*Alla tävlande som har en genomförsäljning på minst 50 % vinner 500 annonser (auktion och köp nu) utan osåltavgifter under mars månad, i jämförelse med Traderas standardavtal som vanligtvis ger 100 annonser utan osåltavgift. Genomförsäljningen baseras på de max 100 annonser som räknas in i tävlingen. Ordinarie försäljningsprovision gäller.

Villkor

Här hittar ni våra villkor och regler för tävlingen 

 • Vinnande deltagare kontaktas av Tradera för att nyttja sin vinst från Leuchtturm. Orderläggning sker tillsammans med ansvarig på Tradera.
 • Endast auktionsannonser med kampanjkoden POSTMÄSTAREN24 och POSTMÄSTAREN24företag publicerade under tävlingsperioden 1/2 – 29/2 2024 räknas in resultatet.
 • Det går inte att addera en kampanjkod på redan publicerade annonser. Glömmer man att addera koden på annonsen måste annonsen avslutas och publiceras på nytt, med kod inkluderad.
 • Tävlingen är enbart öppen för registrerade privatsäljare och företagssäljare på Tradera med aktivt medlemskap hos Sveriges Filatelistförbund, SFF.
 • Kampanjkoderna POSTMÄSTAREN24 och POSTMÄSTAREN24företag justerar inga avgifter. Ordinarie avgifter för provision, osålda annonser och tillval gäller.
 • Alla tävlande som har en genomförsäljning på minst 50 % under tävlingsperioden vinner 500 annonser (auktion och köp nu) utan osåltavgifter under mars månad 2024, i jämförelse med Traderas standardavtal som vanligtvis ger 100 annonser utan osåltavgift. Genomförsäljningen baseras på de max 100 auktioner som räknas in i tävlingen. Ordinarie försäljningsprovision gäller. Vinnarna kontaktas av Tradera per mail.
 • Användarnamn på Tradera för vinnarna i gren 1, 2 och 3 publiceras på denna informationssida. Vinnarna annonseras även per mail till alla tävlingsdeltagare av Tradera.
 • Tradera förbehåller sig rätten att avgöra vem som har rätt att delta i tävlingen och vem som har vunnit. Beslutet kan inte överklagas.
 • Samtliga skatter relaterade till priser betalas av vinnande säljare.
 • Familjemedlemmar eller närstående får inte buda på varandras objekt i enlighet med vår budtrissningspolicy. Anställda och anhöriga till anställda hos Tradera får ej medverka i tävlingen. Falska köp medför omedelbar diskvalificering från tävlingen och kan leda till avstängning från Tradera.
 • Deltagare i tävlingen ansvarar själva för att vara registrerade för Traderas nyhetsbrev för att ta del av nödvändig tävlingsinformation. I övrigt gäller Traderas användaravtal.

Expandera Minimera