Så enkelt är det att handla på Tradera

Så enkelt är det att handla på Tradera

Se också hur du säljer på Tradera ->Se också hur du säljer på Tradera ->

1. Hitta dina fynd

Att shoppa på Tradera är både smart för plånboken och planeten. Fynda bland 3 miljoner unika objekt. Bläddra bland kategorier, varumärken eller sök efter något specifikt. Filter hjälper dig att hitta det du vill ha snabbare. Visste du tex att du kan filtrera på färg?

2. Budgivning & Köp nu

Objekten säljs antingen med budgivning på auktion eller till ett fast pris via Köp nu. I en auktion gäller det att ha högst bud när tiden går ut. Ett smart traderahack är att lägga ditt maxpris via Autobud, då sköter Tradera budgivningen åt dig automatiskt upp till den summan.

3. Bevakning & Minneslista

Bevakningar hjälper dig att hålla koll på nya annonser som kommer ut på Tradera. När du bevakar en sökning får du mailutskick med en sammanställning av alla nya annonser som kommit ut. Vill du spara en specifik annons lägger du den i Minneslistan.

4. Betala och få din vara

När du köpt en vara eller vunnit en budgivning kan du betala lika enkelt som på vilken e-handel som helst. Lägg till vårt köparskydd så behöver du inte heller oroa dig för att varan inte skulle stämma överrens med beskrivningen, Tradera har din rygg. Många säljare erbjuder också samfrakt, så spana in om det finns fler annonser du är intresserad av!

5. Lämna omdöme

Lämna gärna ett omdöme efter avslutad affär. Detta bidrar till att alla kan känna sig trygga att handla på Tradera. Det hjälper också säljarna att veta om du var nöjd med affären eller om de kan göra något bättre nästa gång de säljer en vara.

Skapa konto och hitta guldkorn redan idag