Så enkelt är det att sälja på Tradera

Så enkelt är det att sälja på Tradera

Se också hur du handlar på Tradera ->Se också hur du handlar på Tradera ->

1. Skapa din annons

Skriv en säljande rubrik där du inkluderar tex märke, färg och storlek. I beskrivningen kan du ta med allt du tror är relevant. Fota gärna från olika vinklar mot en enfärgad bakgrund. Det är bra att ha i åtanke att omslagsbilden kommer att visas kvadratisk.

2. Välj annonsformat

Du kan sälja din vara via auktion eller till fast pris. Säljer du till fast pris fungerar det precis som en vanlig annons. Vid en auktion bestämmer du vad auktionen ska börja på. Högsta budgivare vid auktionens slut får köpa varan, spännande

3. Smart betalning

För att underlätta för både köpare och säljare så har vi samlat populära betalningsalternativ i vår Traderabetalning. Köparen väljer vilket betalsätt som passar dem och pengarna hamnar sedan på ditt bankkonto. Inga transaktionskostnader tillkommer för dig som säljare.

4. Smidig frakt

Vi erbjuder ett brett utbud av smidiga fraktlösningar som du som säljare kan boka rabatterat på Tradera. Skanna QR-koden (som du får av oss på mail) och lämna paketet direkt hos ditt postombud. Självklart kan du även erbjuda avhämtning.

5. Lämna omdöme

När varan är betald och du skickat iväg den kan du lämna ett omdöme. Detta bidrar till att alla kan känna sig trygga att handla på Tradera. Det hjälper också köparna att veta om de kan göra något bättre nästa gång de köper en vara.

Ett smart Traderahack!

För att maxa spridningen av din annons kan du dela den i dina sociala medier.