Textilier på Tradera 2023

Design-och inredningsmärkena som driver omställningen till ett hållbart samhälle.

Mest populära varumärke för textilier på Tradera 2023 blev Svenskt Tenn, följt av Marimekko, Lovely Linen, IKEA och Lexington. Det såldes allra flest textilier från Lovely Linen under året och på andra plats kom Svenskt Tenn. Bäst genomförsäljningsgrad däremot hade Georg Jensen följt av Lena Linderholm. De textilier som ledde till högst budpriser under året kom från Svenskt Tenn, Ljungbergs Textil och Marimekko.

Flest sökningar efter Marimekko

Allra flest varumärkessökningar hade Svenskt Tenn, följt av Marimekko och IKEA. Under året har det gjorts drygt 158 000 sökningar efter Svenskt Tenn på Tradera.

"Kärleken till det levande, icke-perfekta är vår drivkraft på Lovely Linen. En av de största fördelarna med lin är att det är hållbart över tid. I tillverkningsprocessen förbrukar linne små mängder vatten. Dessutom, tack vare linnens stora absorberande kapacitet behövs endast en liten mängd färgämne när du färgar tyget. Dessutom är linne ett slitstarkt material som håller över tid. Vår förhoppning är att våra produkter ska bidra till att skapa levande, varma och personliga hem och att de ska användas länge. Att Lovely Linen är ett av de mest populära varumärkena för textilier på Tradera är ett fint kvitto på att det vi skapar verkligen lever vidare."

- Erik Bergström, VD Lovely Linen.