Beschrijving

Vertaald door

En växt för stenpartiet , torra sluttningar eller framkanten av rabatten. Brödranejlikan bildar små tuvor av gräsliknande blad som på sommaren blommar med en mängd täta, uppåtvända, körsbärsröda eller djuprosa blommor. Höjd: 30 centimeter. Perenna nejlikor återkommer år från år och ger tåliga blommor som håller länge såväl i buketten som i rabatten.
Förodla inomhus i februari-mars i vädränerad såjord, gärna blandad med finkornigt grus eller perlit i februari-mars Täck fröna med med ett tunt lager perlit. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Placera plantan i soligt läge och i väldränerad jord. Vintertäck gärna.

100 frön.

Fröerna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar. Påsen med dessa frön väger dock mer än vanligt. Därför kan portot vid samfrakt bli lite högre än normalt.

Item nr. 589413545

Aantal keer bekeken 1 087

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Nejlika brödranejlika, torktålig perenn, marktäckande växtsätt. Massor av frön!

Prijs

SEK 25

Frejasfröer

Dalum, Zweden

5.0

Frejasfröer

Bedrijf

Top verkoper

2 725 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?