Beschrijving

Vertaald door

Blå som himlen om våren! Praktvädden 'Oxford Blue’ har laverade blommor i denimblått. De charmiga blommorna liknar nåldynor med instuckna nålar och det är precis vad arten heter på engelska "Pincushion Flower". Blommans söta doft lockar trädgårdens viktiga pollinatörer: fjärilar, humlor och bin. Fröställningarna blir sedan fina att torka. Höjd: 90 centimeter.
Fröna är inköpta av en företag som säljer fröer till professionella blomsterodlare över hela världen. Trots den höga kvaliten är fröerna prisvärda. Jämför gärna med priset hos andra!

Förodla inomhus i såjord mars-april. Sådjup: 0,5 centimeter. Täck sådden med gladpack, som du gjort luftningshål i. Placeraa sådden ljust och svalt, cirka 18-20 grader, efter att fröna grott. Utplantera, efter avhärdning, när risken för nattfrost är över. Kan även sås direkt på friland i maj-juni när jorden blivit uppvärmd. Vattna jorden före sådd och håll fuktigt under tiden som fröna gror. Rensa efterhand för längre blomtid. Fröställningarna kan torkas och användas som eternell.

Påsen innehåller 30 frön. av professionell kvalitet . Grobarhet: 67%.

Fröerna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Jag samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar.

Item nr. 538205468

Aantal keer bekeken 1 840

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Praktvädd 'Oxford Blue' väldoftande bukettblomma i denim. Eternell Proffsfrön

Prijs

SEK 25

Frejasfröer

Dalum, Zweden

5.0

Frejasfröer

Bedrijf

Top verkoper

2 676 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?