Beschrijving

Vertaald door

Kulturarvsväxter för direktsådd

Dessa blommor är robusta, lättodlade och mycket blomvilliga. Dessutom är de snabbväxande xande! Det här är en användbar mix av sommarblommor som alla har det gemensamt att de växer fort och därmed går att direktså sent, till och med en bit in i juni.

Rosenskära, vallmo av olika slag, sommarmalva, praktmalva blåklint, romersk riddarsporre, sömntuta, blomsterlin, sommarrudbeckia och ringblomma återfinns här, liksom ett flertal andra snabbväxande sommarblommor.

Påsen innehåller omkring 800 frön, 1gram.
Grobarhet i laboratorietest 86%.
Sås utomhus i maj-juni. Rensa jorden från ogräs och raka den. Blanda gärna fröna med en tesked sand och fördela lätt över den den lätt fuktade marken. Strö över ett tunt lager jord, perlit eller sand. Håll marken lätt fuktad tills dess att plantorna har vuxit sig större.

Fröerna är färska, inhandlade från erkända europeiska fröhandlare och har hög grobarhet. Detta är fröer jag själv använder och jag provodlar merparten. Samfraktar gärna auktioner och köp som går ut med maximalt tre dagars mellanrum. Ett porto räcker för upp till tio fröpåsar.

Item nr. 604346747

Aantal keer bekeken 800

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Sommarblommor ’Last Minute’, mix för sen direktsådd

Prijs

SEK 21

Frejasfröer

Dalum, Zweden

5.0

Frejasfröer

Bedrijf

Top verkoper

2 741 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?