Beschrijving

Vertaald door

Pixolo griffeltavla är en liten griffeltavla med klädnypa som kan användas som prisskylt, informationstavla, upplysningsinformation och liknande. Perfekt för restauranger, barer, design- och inredningsbutiker, informationsdiskar eller i stort sett vad som helst där man vill upplysa om priser eller annat på ett väldigt enkelt och klassiskt sätt.

Använd vanlig krita

För att skriva på Pixolo griffeltavla använder man en helt vanlig krita. Tavlans yttermått är 67 mm (bredd) x 48 mm (höjd) varav den svarta delen är 61 mm (bredd) x 40 mm (höjd). Precis som med vilken annan griffeltavla som helst så suddar man bort gammal text med en fuktig svamp, trasa eller hushållspapper och skriver sedan ny text. Naturligtvis kan man använda kritor med olika färg.

Pixolo griffeltavla - för restauranger, barer, design- och inredningsbutiker

Om man på ett enkelt sätt vill visa upp en produkt med en känsla av klassisk stil så är Pixolo griffeltavla ett bra val. Man kan snabbt skriva pris eller annan information på griffeltavlan som monteras på mindre än en sekund. Det här är därför en lämplig produkt för restauranger, barer, design- och inredningsbutiker, godisbutiker, frukt- och grönsakshandlare och ... Ja, i princip vilken verksamhet som helst. Snabbt, enkelt, smidigt och med en känsla av klassisk retrostil.

Med Pixolo griffeltavla är det enkelt att skylta en produkt i en butik, på en restaurang eller vid en informationsdisk. Använd en vanlig krita och nyp fast - klart på några sekunder!

Tekniska data

Det är inte så mycket man behöver veta om Pixolo griffeltavla. Yttermåtten är 67 mm (bredd) x 48 mm (höjd) varav den svarta delen är 61 mm (bredd) x 40 mm (höjd). Den totala höjden - inklusive klädnypa - är cirka 75 mm och djupet inklusive klädnypa är 15 mm. Materialet är trä samt den lilla fjädrande delen i klädnypan som är av metall. Vikten är 10 gram.

Pixolo - ett omfattande sortiment

Serien Pixolo består av många produkter där griffeltavlan bara är en. I sortimentet finns bland annat album och ramar samt en hel del andra tillbehör. Pixolo finns även som app till iPhone och Android eftersom det är ett system för att enkelt skriva ut riktiga fotografier från en mobil. Butiker som har en PrintCube kan erbjuda sina kunder fotoutskrifter i olika format och storlekar. PrintCube är den moderna lösningen för fotoutskrifter från mobil och är mycket enkel att använda - både för kunder och butiker. Kunder beställer fotografier med appen Pixolo - hemma, på bussen, på ett café eller på plats i butiken. När beställningen är klar så skapas en QR-kod som kunden håller upp framför PrintCube så skrivs fotografierna ut. Som tillbehör finns då alltså serien Pixolo där griffeltavlan är en av produkterna. Läs mer på lumigraph.se PrintCube samt Google Play och App Store där appen Pixolo finns.

Pixolo (PrintCube) för iPhone

Pixolo (PrintCube) för Android

https://www.youtube.com/watch?v=xKEmNCZmh7w

Item nr. 542681434

Aantal keer bekeken 599

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Pixolo griffeltavla

Prijs

SEK 30

Lumigraph

Tierp, Zweden

4.9

Lumigraph

Bedrijf

48 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?