Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är 99,9% ny!!)


2- Leveranstiden är vanligtvis 3-7 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt.


Produktbeskrivning:

Denna 40-tums kakelskärare är gjord av aluminium, med enkel struktur, bekväm och säker att använda, snabb skärhastighet, bärbar och kompakt.

Med en maximal kapkapacitet på 1000 mm skärbredd och 6-15 mm skärtjocklek är den mycket lämplig för kapning av stenmaterial, inklusive vanliga golvplattor, polerade plattor etc.

- Smidig skärning

- hög precision

-Tung konstruktion

- Humaniserad design

Huvuddrag:

- Infraröd laserpositionering,
Denna kakelskärare är designad med en infraröd enhet och en speciell linjär lagerblockskärenhet för att ge professionell precision.

- Hårdmetallskärhjul,
Titanbelagd kapskiva i volframkarbid säkerställer exakt och ren skärning, vilket avsevärt förbättrar arbetseffektiviteten.

- Stabila stödfötter,
Den manuella kakelskäraren är designad med två halkfria fötter för att säkerställa stabilitet under användning och ge en bättre användningsupplevelse.

- halkfritt ergonomiskt handtag,
Ergonomiskt halkfritt handtag, smidigt glid; du får ditt jobb gjort snabbare, säkrare och mer exakt än du någonsin föreställt dig.

- justerbar skjutreglage,
Linjalen på denna kakelskärare kan skära plattor av olika storlekar kontinuerligt och exakt, vilket kan hjälpa dig att spara ansträngning.

-Brett utbud av applikationer,
Denna kakelskärare kan hantera en mängd olika kakeltyper. Granit, porslin och keramik kan alla enkelt skäras i en mängd olika tjocklekar.

Produktspecifikationer:

Rammaterial: Aluminium

maximal. Klipplängd: 1000 mm (40 tum)

Skärtjocklek: 6~15 mm (0,24~0,6 tum)

Funktioner: justerbar laserguide

Antal skenor: dubbelskena

Artikelvikt: 10 kg (22 lbs)

Varustorlek (längd*bredd*höjd): 122*38*20cm

Paketstorlek: 110×20×25 cm (43×8×10 tum)

Paket innehåll:

1 X 1000 mm (40") kakelskärare

Funktioner och detaljer:

-Smidig skärning: Super Carbide Knife Wheel säkerställer att smidig skärning är exakt och ren. maximal. Klipplängd: 1000mm. Skärtjocklek: 0,24"-0,6"/6-15mm. Det glidande huvudet säkerställer smidigare skärning.

-Hög precision: Den infraröda laserpositioneringsfunktionen kan effektivt förbättra precisionen hos denna kakelskärmaskin. Linjalen kan göra snabba snitt av olika storlekar kontinuerligt.

-Tung konstruktion: Ramen på handverktyget för kakelskärverktyget är gjord av aluminium, vilket är kompakt, starkt och robust. Stabila skenor gör skärarbetet mer exakt och lämpar sig för långvarig användning.

-Humaniserad design: Det halkfria gummihandtaget är ergonomiskt, bekvämare att använda och ger en bättre användningsupplevelse. Lyfthandtaget hjälper till att flytta handtaget så att det matchar de rörliga rullarna för enkel bärbarhet.

-Mångsidig tillämpning: Denna kakelskärare är idealisk för att skära alla typer av kakel, inklusive keramik, kakel, vanliga golvplattor och polerade kakel. Används ofta i flera verkstäder och industrianläggningar.

Item nr. 569378367

Aantal keer bekeken 615

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

1000 mm dubbelspårig manuell kakelskärare med laserpositionering och stödfötter

Prijs

SEK 2 439

roligstation

Sundbyberg, Zweden

5.0

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

164 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?