Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Denna flexibla axelslip kommer med en komplett tillbehörssats för en mängd slipning, slipning, polering, gradning och rengöring.

Utrustat med kraftfull kopparmotor, högprecisionschuck och pedal med variabel hastighet, är verktyget lämpligt för olika bearbetningsplatser och material, såsom metall, trä, sten, smycken, etc.

-780W ren kopparmotor

-Tre-käft chuck och axel

- Pedal med steglös hastighet

- Användarvänliga tillbehör

Huvuddrag:

- kraftfull motor,
Denna kraftfulla motor snurrar i höga hastigheter, vilket ger dig den prestanda du behöver för en mängd olika uppgifter. Med den externa kolborstporten behöver du bara skruva av locket och dra ut den gamla kolborsten för att snabbt byta ut den nya kolborsten, vilket sparar tid och ansträngning.

- högprecisionschuck,
Den 3-käftiga chucken accepterar tillbehör med skaftstorlekar upp till 0,012"-0,26"/0,3-6,5 mm för ökad mångsidighet. Dessutom kan den rymma en mängd olika tillbehör för att utföra en mängd olika bearbetningsjobb.

- ABS hastighetspedaler,
Pedalerna är av högkvalitativ ABS-plast med hållbar solid state-elektronik. Dess ergonomiska design ger dig exakt och pålitlig hastighetskontroll med fötterna, så att dina händer kan fokusera på arbetet.

- flexibelt gummiskaft,
Det flexibla skaftet är tillverkat av högkvalitativt gummi, som har egenskaperna hög hållfasthet, slitstyrka och god seghet. Dessutom gör dess hängande design verktyget lätt att manövrera på bakgården, garaget eller verkstaden.

- kompletta tillbehör,
Produkterna erbjuder ett brett utbud av roterande verktygstillbehör för att möta kraven på slipning, slipning, polering och rengöring. Oroa dig inte. Du kan alltid hitta den du behöver i tillbehörsväskan.

-Brett utbud av applikationer,
Som ett professionellt slip- och poleringsverktyg är denna roterande verktygssats idealisk för både proffs och smyckentusiaster. Du kan använda den för att arbeta på trä, metall, smycken, sten och andra skulpturala skapelser.

Produktspecifikationer:

Effekt: 780W (märkeffekt 200W)

Hastighet: 500-23000 RPM

Spänning: 220V

Chucktyp: trekäftschuck

Chuckens räckvidd: 0,012-0,26"/0,3-6,5 mm

Skaftlängd: 39,4in/100cm

Fotstödsmått: 4,5 x 7,1 tum / 115 x 180 mm

Slipmaskinens mått: 3,15 x 5,7 tum / 80 x 145 mm

Nettovikt: 6,6 lbs/3 kg

Paket innehåll:

1 x flexibel axelslipmaskin

1 x flexibelt skaft

1 x fotpedal

1 x Förpackning med polermaterial

Funktioner och detaljer:

- Ren kopparmotor: 780W ren kopparmotor ger ett brett hastighetsområde på 500-23000 RPM för den flexibla axelslipen, med hög stabilitet och precision, lämplig för fint arbete. Den är utrustad med kylhål för att förhindra att maskinen överhettas och brinner, vilket förlänger dess livslängd.

-Tre-käftchuck och axel: Det flexibla axelrotationsverktyget är utrustat med en högprecisions-chuck med tre käftar, som har högre kompatibilitet och starkare klämkraft. Chucktillbehör sträcker sig från 0,3-6,5 mm för att möta dina olika behov. Det 100 cm långa flexibla stålskaftet har bra förlängning för exakt anslutning.

-Oändligt justerbar fotpedal: ABS-fotpedalen i plast för flexibla axelmonterade slipmaskiner är säkrare än någon metallvariant på grund av dess säkerhetsorienterade material som förhindrar värmeutveckling eller överföring. Om du känner att det inte finns många typer av hastighetsjustering finns det en skruv på pedalen för att justera konstant hastighet och rotationshastighet.

-Mångsidiga tillbehör: Denna flexibla axelslipmaskin kommer med en mängd olika tillbehör som kan användas för skärning, borrning, polering, gradning och mer. Trådborstar, slipstenar, sandpappersskivor, dorn, slipset, förvaringslådor, chucknycklar och skiftnycklar kan alla möta dina olika behov.

-Mångsidiga användningsscenarier: Den här flexibla axelöverfräsen är ett professionellt roterande verktyg för att ytbehandla, polera, lägga till textur och nå trånga utrymmen och ömtåliga områden. Lämplig för olika bearbetningsplatser och material, såsom metall, trä, sten, smycken, etc.

Item nr. 605878292

Aantal keer bekeken 897

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

780W 500-23000RPM upphängd flexibel axelslipmaskin med kompletta tillbehör

Prijs

SEK 1 399

roligstation

Sundbyberg, Zweden

5.0

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

166 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?