Beschrijving

Vertaald door

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:

Mörka apostlar utgör de mörka gudarnas prästadöme. Precis som de lojalistiska rymdmarinernas kapellaner upprätthåller sina kapitels trosbekännelser, ägnar de mörka apostlarna sina liv åt att sprida det oheliga ordet och aktivt sprider tillbedjan av kaos över galaxen. Deras ansträngningar går inte obelönade – Mörka apostlar är omgivna av demoniska auror av skydd som skimrar och vrider sig när de skanderar sina hädiska böner.

Dark Apostle-setet är ett 3-modells, flerdelat plastkit. The Dark Apostle är ett integrerat HQ-val i en Chaos Space Marines-armé och kan åtföljas av ett par Dark Disciples. Den mörka aposteln bär en förbannad crozius och en fälld demonisk tom. I strid kan han sjunga böner för att be de mörka gudarna om deras oheliga välsignelser. Relikerna av korruption som bärs av de mörka lärjungarna hjälper deras mästare i hans böner till kaosgudarna.

Detta kit bygger en mörk apostel och två mörka lärjungar. Den levereras i 19 plastkomponenter och kommer med en 40 mm Citadel Round Base och två 25 mm Citadel Round Bases.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 538000210

Aantal keer bekeken 744

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Warhammer 40 000 Dark Apostle Chaos Space Marines

Prijs

SEK 235

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

6 955 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?