Beschrijving

Vertaald door

NY Produkt direkt från Games Workshop!

Produktinformation: Brutalis Dreadnought är en linjebrytare och ett terrorvapen – en tvåfotad stridsrullator, beväpnad för närstrid och lotsad av en fallen hjälte i dess kapitel. Denna enorma krigsmaskin lägger ner ett hagl av täckande eld när den stormar mot fiendens linjer, men det största hotet ligger i dess massiva armar. Monterade med krossande nävar eller keramithöljda klor, kan dessa krossa en pansarkrigare som bortskämd frukt eller slå igenom en bunkervägg som pergament.

Denna flerdelade plastsats bygger en Brutalis Dreadnought, en imponerande närstridsfokuserad krigsmaskin. Denna kraftfulla rollator kan utrustas med bepansrade nävar som har integrerade bultgevär, eller ett par vässade klor för att riva både rustningar och infanteri. Den har också tvåsidiga tunga Icarus-järnhagelstubbar ovanpå skrovet och ett par chassimonterade vapen – antingen tunga bultar eller tanksprängande multi-meltas.

Detta imponerande kit är oerhört anpassningsbart - du kan skapa din egen skrämmande pose med lederna i benen, armarna, midjan och till och med dess mekaniska tår och fingrar. Limfria monteringsalternativ låter dig justera positionen för frontpansarn – avslöjar sarkofagen inuti – såväl som de sekundära vapnen. Du hittar till och med ett urval av rustningsdekorationer.

Detta kit innehåller 131 plastkomponenter, 1 x Citadel 90 mm rund bas och ett Space Marines Vehicles Transfer Sheet. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Item nr. 610544243

Aantal keer bekeken 937

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

NY! Brutalis Dreadnought Space Marines Warhammer 40 000

Prijs

SEK 509

Japon

Årsta, Zweden

5.0

Japon

Bedrijf

Top verkoper

7 007 beoordelingen

Lees recensies

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?