Beschrijving

Vertaald door

Hemmets veckotidning från 1986.

Reportage: Tidningen åker hem till folkkära allsångsledaren Bosse Larsson. Man tar fotografier av honom och hela hans familj i de olika rummen i bostaden. Han bor på Vålsta Vret i Västerhaninge.

Reportage: Wiveca Rosenlund och Kent Rosenlund älskar varandra. När de åkte på "smekhelt" till Kramsta gästgård var det ovant. Bara de två, utan barn! Paret bor i Malmö. Barnen på bild heter Rickard Rosenlund och Jessica Rosenlund.

Reportage: Tidningen besöker F 17 i Kallinge, en flygflottilj i Blekinge. Där träffar man Ingrid Lindfalk och tar en bild på henne. Hon är hundförman.

Reportage: Inger Landberg är 72 år och hon bor i Stockholm. Nu berättar hon om sitt dramatiska liv. När hon var ung friade plötsligt en charmig skådespelare till henne! Hennes biologiske far heter Inge Detthow och han bor i Paris. Inger Landberg älskade sin familj, men till slut blev hennes makes struliga beteende för mycket.

Reportage: Göran Olsson är brandman och han bor i den lilla byn Skregie utanför Trelleborg. Plötsligt fick han en ovanlig skelettsjukdom som gjorde att hans egna barn inte kände igen honom. Men nu är han frisk igen. Tidningen träffar hela familjen och tar bild på dem. Hustrun heter Maarit Olsson.

Idolbild på Lena Philipsson.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Item nr. 602140784

Aantal keer bekeken 191

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

HV 28 1986 Wiveca Rosenlund, Ingrid Lindfalk, Bosse Larsson, Inger Landberg

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

384 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?