Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Vi från 1946.

Reportage: Gustav Fredlund är chef för KF:s kaffeavdelning. Nu har han besökt Brasilien, ett mycket fascinerande land. Gustav Fredlund berättar om resan och visar bilder från Brasilien och dåvarande huvudstaden Rio de Janeiro. Staden har förändrats mycket de senaste åren. Rio ligger fortfarande otroligt vackert, men nu har det börjat byggas skyskrapor här och var. Han beskriver hur de brasilianska människorna är och han badar på Copacabana.

Reportage: Gunnar Myrdal har varit i Washington och tecknat nya handelsavtal. Nu skriver han själv i Vi om vad som hände.

Reportage: Hedvig Thorburn kommer från Uddevalla och hon är utrikeskorrespondent i London. För Vi skriver hon nu ett reportage om situationen i Storbritanniens huvudstad efter kriget. Det är fortfarande ganska ont om mat. Staden har massor av rök i luften från alla kolkraftverk. Därför går det åt mycket tvättmedel som husmödrarna måste få tag i, men det är svårt.

Reportage: Brita Åkerman skriver om stadsbor och människor på landsbygden. De har mer gemensamt än man kan tro! Hon skriver om sommarkolonier för pojkar och om de så kallade husmoderssemestrarna, där slitna husmödrar kan få en stunds välbehövlig vila från hus och hem.

Titta gärna på mina andra tidningar till salu. Jag samfraktar!

Item nr. 609030157

Aantal keer bekeken 215

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Tidningen Vi nr 1 1946 Gustav Fredlund, Brita Åkerman, Hedvig Thorburn

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

381 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?