Beschrijving

Vertaald door

Hemmets veckotidning från 1938.

Reportage: Den framstående grafologen Paul Haar från Österrike har uppfunnit ett helt nytt system som gör att man kan avslöja en människas karaktär, bara genom att analysera hennes handstil! Tidningen visar olika exempel. Ett papper är nedklottrat av en förälskad ung flicka. Ett annat är skrivet av en pojke på 6 år. Genom att ta del av detta klotter kan man avslöja människors innersta känslor. Det är många hemligheter som kommer i dagen tack vare doktor Paul Haar och hans unika metod! Tidningen förklarar hur du kan avgöra en människas karaktär.

Reportage: Lider du av vårtrötthet? Är du blek och har du en trist kropp som påminner om en pojkes? Nu kan du få en lyster och bli en vacker kvinna med Hemmets Veckotidnings knep. Ett glas rödvin om dagen rekommenderas. Även porter är ett gott och stärkande medel. Blanda porter med lite socker. Lägg på lite hull så att du får höfter och former. Reportaget illustreras med den vackra och kvinnliga stjärnan Priscilla Lawson som visar upp sina ben.

Reportage: Hemmets veckotidning visar upp det senaste modet inom blusar. Varför inte skaffa en söt blus med taffrosett i vår?

Serie: Micky Mus, eller Musse Pigg av Walt Disney.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Item nr. 611993287

Aantal keer bekeken 103

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

HV 14 1938 Paul Haar, Grafologi, vårtrötthet, blusar, klotter

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

386 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?