Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Se från 1967.

Reportage: Vår enda proffsboxare i Amerika Lasse Norling från Traryd i Småland fick mängder av stryk. Hans ansikte är märkt. Han är skadad, men ändå lycklig. Han har nämligen gift sig med sin stora kärlek, en norsk flicka!
Reportage: Boxaren Bosse Högberg har fått sitt huvud uppkopplat med sladdar. Hans hjärna har nämligen undersökts på klinisk-neurofysiologiska laboratoriet på Södersjukhuset i Stockholm.

Reportage: Skådespelaren Mai Nielsen är en het stjärna nu i pop-åldern. Hon har tjocktuschade ögonfransar och hon vägrar att använda behå. "Det är inte modernt med behå just nu", säger hon i intervjun. Hon säger också att hon inte ser något moraliskt fel i snatteri på t ex varuhuset NK. "Det drabbar ju ingen fattig!"

Reportage: Svensken Efraim Hill föddes i Kina som son till missionärer. Nu intervjuas han i Se om sina möten med Mao Tse Tung. Det råder inbördeskrigsliknande situation i Kina och Efraim Hill kan berätta om mannen som allt handlar om: Mao. Efraim Hill är den enda svensk som någonsin har träffat Mao.

Reportage: Stockholmsförorten Handen efter det fruktansvärda trippelmordet på poliserna. Nu har smågrabbarna i kvarteret börjat leka att de har kpistar och de springer runt och skjuter på varandra. De boende i Handen pratar med reportern om hur det känns.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 570 890 976

Aantal keer bekeken 442

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk

Winkel

Se nr 5 1967 Mai Nielsen, Efraim Hill

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

478 beoordelingen

Lees recensies