Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Veckojournalen från 1933.

Reportage: Prinsparet Gustaf Adolf och hans prinsessan Sibylla har varit på Eriksgata i Västerbotten. Tidningen skildrar detta i ord och bild. Bild från Umeå. Bild på när en gammal gubbe från Jörn träffar prinsessan. Bild på när prinsparet umgås med Norrlands dragoner och Västerbottens regemente. Bild från torget i Skellefteå. Översiktsbild på folkfesten i Umeå. Bild på när prinsparets bil körde fast i snön.?

Reportage: Nu har ägodelarna auktionerats ut efter miljardären Ivar Kruegers oväntade död. Veckojournalen tittar närmare på några av de dyrbarheter som gick under klubban. Man berättar också om Ivar Kruegers uppgång och fall.

Reportage: Tidningen har fått en intervju med Kinas ambassadör i Stockholm. Han heter Chu-Chang-nien och han är rasande på Japan för deras agerande på sistone.

Reportage: Veckojournalen har besökt Vietnam och deras gräns mot Kina. Man har varit i staden Lang Son. Trots att reportern var ensam, vit europé där så var han inte rädd bland infödingarna, skriver Veckojournalen.

Reportage: Tidningen har följt med isbrytaren Atle på uppdrag utanför Örnsköldsvik och Holmsund. Så fungerar arbetet på en isbrytare.

Reportage: Benito Mussolini fyller 50 år. Tidningen uppmärksammar detta genom att skildra Mussolinis liv och publicera olika bilder från hans bakgrund.

Reportage: Det har varit en fruktansvärd jordbävning i Long Beach, Kalifornien. Tidningen publicerar katastrofbilder och skildrar dramat.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 594964328

Aantal keer bekeken 214

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

VJ 12 1933 Umeå, Skellefteå, Vietnam, Ivar Krueger, Mussolini, Chu-Chang-nien

Prijs

SEK 99
De advertentie is beëindigd

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

386 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?