Beschrijving

Vertaald door

Veckotidningen Idun från 1943.

Omslaget: Ärkebiskopen och biskop Aulén firar biskop Tomas i Strängnäs.

Reportage: Idun har besökt Strängnäs. Bild på Strängnäs domkyrka, biskop Tomas minnessten och Biskopshuset. Bild på biskop Gustaf Aulén. Bild på fru Aulén. Bild på Riddarsalen i Biskopsgården. Bild från biskopens stora bibliotek.

Reportage: Idun har träffat Evy Tibell. Hon är regissör och sångerska. Man träffar även hennes mor, Anna Tibell-Hegert. Tidningen tar bilder på mor och dotter i deras bostad på Atterbomsvägen i Stockholm. Nu berättar de om livet och förhållandet mellan mor och dotter.

Reportage: Idun intervjuar Elisabeth Neumüller. Hon är uppfinnare och hon har glatt många husmödrar med sina sinnrika innovationer för köket och hemmet! På bilderna visar Elisabeth Neumüller upp dessa uppfinningar.

Reportage: Gurli Hertzman-Ericson skriver om ålderdomen. Porträttbild på henne. Ålderdomen är inte vacker och det finns anledning att frukta den, men också att se fram emot den!

Reportage: Idun skriver om kvinnor till sjöss och alla kvinnor som har omkommit till sjöss. På bild: Emelie Bergstedt, ordförande i Sjöfarande kvinnors förening.

Bilder: Tidningen har fotograferat några av de mest chica unga kvinnorna i Göteborg. På bilderna ser vi: Barbro Forell, Marianne Folktjärn, Gerda Lundberg, Lilly Willumsen, Lilian Numelin.

Bild: Anne-Marie Ridderfors har gift sig med Åke Ridderfors. Nu är bruden på bild.

Se även mina andra tidningar till salu1

Jag samfraktar!

Item nr. 630614443

Aantal keer bekeken 55

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Idun 6 1943 Strängnäs, Gurli Hertzman, Evy Tibell, Elisabeth Neumüller,Folktjärn

Prijs

SEK 139

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

383 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?