Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

2 i 1 Elektrisk Hot Pot Grill, dubbel temperaturkontroll, non-stick beläggning, avtagbar för rengöring.

Denna 2-i-1 inomhusgrill är tillräckligt stor för fester på 1-8 personer. Funktionerna hos en kokkärl och en grillpanna kombineras i denna bänkskiva. Den har två oberoende värmerör som ger totalt 2200W effekt. Den är gjord av högkvalitativa material, inklusive en kropp i gjuten aluminium med en non-stick-yta, ett härdat glaslock och ett hållbart bakelithandtag. Utrustad med 5-växlad justerbar temperaturkontrollratt och oljeläckageport. Denna maskin är perfekt för husmanskost.

-2 i 1 Hot Pot Grill

- Oberoende dubbla termostater

-Utmärkt matlagningsmaterial

- Innovativ design

Huvuddrag:

- Två-i-ett-design,
Vår multifunktionella hotpot-grill har en 2-i-1-design. Den innehåller en 2,7Qt/3L hotpot med 2 smaker och en stor grillyta. Med den här funktionen låter den dig och dina vänner njuta av grill och hotpot samtidigt, vilket ger variation till ditt bord.

- Dubbel temperaturkontroll,
Två 0-240°C temperaturkontrollrattar kan justera uppvärmningstemperaturen på grillen respektive den heta grytan. Perfekt för att njuta av grill- eller hot pot-läge som du vill.

- Effektiv uppvärmning,
Denna elektriska grillkanna är utrustad med två högeffektiva värmerör, varav 1200W och grillröret är på 1000W. Dessa snabba och jämna värmeelement gör att du kan njuta av din mat på nolltid.

- Hållbar konstruktion,
Den förtjockade gjutna aluminiumkroppen är robust och hållbar för långvarig användning. Den non-stick-belagda ytan förbättrar maskinens värmebeständighet, vilket ger dig en enkel att rengöra, rökfri upplevelse. Det härdade glaslocket håller ångan inne i pannan för att undvika olyckor. Bakelithandtaget motverkar skållning för att säkerställa din säker användning.

-Humaniserad design,
Oljeläckageporten är utrustad med en oljeuppsamlingslåda för att undvika för mycket olja. Avtagbar hotpot gör att du enkelt kan rengöra och förvara. Anti-halkfötter säkerställer maskinens stabilitet.

-Brett utbud av applikationer,
Denna 2-i-1 elektrisk grill varm gryta är lämplig för olika mattillfällen såsom familjeträffar på 1-8 personer, vänträffar, grillfestivaler, etc. Du kan använda den för att laga biffar, grönsaker, skaldjur, pasta och mer.

Produktspecifikationer:

Kroppsmaterial: gjuten aluminium

Täckmaterial: härdat glas

Ytbehandling: non-stick beläggning

Effekt: 1200W (hot pot) + 1000W (BBQ grill)

Justerbart temperaturområde: 0°F-464°F / 0-240°C

Hot pot kapacitet: 2,7Qt/3L

Hot Pot-mått: 9,8 x 3,1 tum/25 x 8 cm

Grillbredd: 3,3 tum/8,5 cm

Produktmått: 20,3 x 8,3 x 18,1 tum/51,5 x 21 x 46 cm

Produktvikt: 11,5 lbs/5,2 kg

Paket innehåll:

1 x BBQ Grill Hot Pot

2 x skedar

1 x Matklämma

1 x spatel

1 x ett par handskar

1 x ett set bestick

1x borste

1 x rengöringsduk

Funktioner och detaljer:

- 2-i-1 Hot Pot Grill: Vår elektriska hot pot grill kombinerar hot pot och grillplatser för flera användningsområden, så att du kan njuta av hot pot och grilla samtidigt. Hotpotten med kapacitet på 2,7Qt/3L innehåller en avdelare som rymmer 2 smaker av mat. Dubbel användning ger dubbelt roligt.

-OBEROENDE DUBBLA TERMOSTATER: Våra heta kastruller och grillar kommer med 2 oberoende temperaturkontrollrattar. Du kan justera uppvärmningstemperaturen exakt från 0°F till 464°F. Uppvärmningsröret för den heta potten är på 1200W och grillens värmerör på 1000W, vilket ger dig en effektiv och stabil uppvärmningsupplevelse. Dessutom har den överhettningsskydd som automatiskt stängs av när temperaturen når upp till 464°F.

-Utmärkt matlagningsmaterial: Huvuddelen av varmgrytans grillkombo är gjord av gjuten aluminium med non-stick beläggning, som är värmebeständig, lätt att rengöra och robust att använda. Det härdade glasskyddet är väl utformat för att blockera ångan inuti och undvika olyckor. Dessutom förhindrar bakelithandtaget att dina händer bränns under drift.

-Innovativ design: Oljeläckageporten på bakpannan kan effektivt tömma överflödig olja och minska mängden rök som produceras. Inkluderar en låda för att samla upp olja som droppar från utloppet. Den avtagbara designen gör det enkelt för dig att rengöra den varma grytan. Basplattan har utmärkta värmeisolerande egenskaper, vilket säkerställer att värmen hålls kvar i matlagningsområdet. Fötterna är halksäkra och säkra att använda.

-Månganvändning: Denna BBQ-grillgryta är perfekt för familjesammankomster, vänner och middagar för 1-8 personer. Används ofta för uppvärmning och grillning av kött, biffar, grönsaker, skaldjur, etc.

Item nr. 633 815 182

Aantal keer bekeken 112

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

2,2KW 2-i-1 elektrisk grill varm gryta med oljeläckageutlopp,dubbel tempkontroll

Prijs

SEK 1 925

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

179 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk