Beschrijving

Vertaald door

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

BBQ Rotisserie Kit För Pig Rotisserie Hog Lamb. Med detta grillspettset kan du försiktigt röka ditt kött över öppen låga för att skapa saftigt, saftigt kött. Perfekt för att steka en mängd olika kött inklusive kyckling, fläsk, lamm, get och mer.

Funktioner och detaljer:

-132 lbs Lastkapacitet: Med Heavy Duty BBQ Rotisserie Grill kommer ditt BBQ-grillkit att klara laster på upp till 132 lbs. Den är idealisk för att steka hela djuret. Så att du kan njuta av högkvalitativ grill utomhus med familj och vänner.

-52W KRAFTFULL MOTOR: Gör bakningen till en lek med detta mångsidiga grillpaket! Den har en kraftfull 52W motor som enkelt snurrar grillstaven med 4 rpm. Produkten kommer också med en platta och fläkt för att ge utmärkt isolering och värmeavledning för din bekvämlighet.

- PREMIUMMATERIAL FÖR STOR SMAKNING: Grilluppsättningen är gjord av hållbart rostfritt stål, som visar överlägset hantverk. Den tål höga temperaturer och är lätt att underhålla och rengöra. Dessutom är spettstången 46 tum lång, vilket är tillräckligt för att stödja mycket mat.

-8-Level Höjd Justerbar: Designad med 8 hål placerade på olika höjder för att enkelt justera grillen. Grillkit för spett är konstruerade för att kontrollera tillagningstemperaturer. Justerbar höjd: 16"-31". Det uppgraderade 45-gradersstativet säkerställer ett stabilt stativ även på gräs.

-BBQ VAR SOM HELST: Detta grillpaket är perfekt för stora familjesammankomster, matlagning, grillar och campingplatser. Den kan installeras i enkla steg och användas direkt för att tillaga läckra rätter som skinka, bringa, hel kyckling, gris, get och kalkon.

Produktspecifikationer:

Material: rostfritt stål

Spottlängd: 46 tum/117 cm

Lastkapacitet: 132 lbs/60 kg

Motoreffekt: 52 W

Hastighet: 4 varv/min

Justerbara höjder: 16", 18", 20,3", 22,4", 24,6", 26,8", 29", 31"

Produktvikt: 25,6 lbs/11,6 kg

Produktstorlek: Som visas på bilden

Item nr. 633 897 173

Aantal keer bekeken 95

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

52W 4RPM 60kg lastkapacitet elektrisk spettgrill för hela djur, BBQ grill

Prijs

SEK 2 359

roligstation

Sundbyberg, Zweden

4.9

roligstation

Bedrijf

Top verkoper

179 beoordelingen

Lees recensies

Meer van deze verkoper

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk