Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1969.

Reportage: Redardottern Heidi Broström ger en exklusiv intervju till Husmoderns reporter Margareta Hall. Hon får komma hem till Heidi Broström och hon berättar om sin roll som hustru. När maken kommer hem så är det viktigt att han blir uppassad och omhändertagen. Heidi Broström säger att hon är konservativ och hon tycker att det är hustruns uppgift att se till så att den hårt arbetande maken mår riktigt bra när han kommer hem. Heidi Broström är 30 år och hon bor i en vacker villa vid Viktor Rydbergsgatan i Göteborg. Hennes röst är flickaktig, skriver tidningen. Tillsammans med sin make Dan-Axel Broström har hon en förmögenhet på minst 100 miljoner kronor. Dan-Axel Broström är 54 år och han är direktör i Ångfartygs AB Tirfing och han sitter i en stor mängd styrelser. De träffades i Acapulco och sedan dess har hon funnits där som en vacker och underbar fru till sin förmögne man. På bild ser vi även Bertil Hulthén, modeskapare. Det är han som väljer kläder åt Heidi Boström. Även Kristina Moseby, systerdotter till Dan-Axel är på bild.

Reportage: Den otrolige dansaren Rudolf Nurejev porträtteras stort i tidningen. Han är tatar och kommer från fattiga förhållanden. Nu är han en stjärna!

Reportage: Friedrich Jürgenson är mannen med den ockulta bandspelaren. Han lyckas spela in röster från andra sidan på sin unika rullbandspelare. Tiningen träffar honom och han berättar om alla kända personer som har besökt honom för att lyssna på de märkliga banden. Arne Weise och hans fru har varit där. De tyckte att det var kusligt.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 610 282 273

Aantal keer bekeken 484

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Husmodern 21 1969 Heidi Broström, Rudolf Nurejev, Friedrich Jürgenson, Moseby

Prijs

SEK 99
De advertentie is beëindigd

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

402 beoordelingen

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk