Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1970.

Reportage: Husmodern har sammanfört poeten Bo Zetterlind med den folkkäre underhållaren Thore Skogman. Det blev ett fascinerande möte. På bild ser vi Thore Skogman promenera och konversera med Bo Zetterlind.

Reportage: Mia Adolphson är en ung sångerska, dotter till Elof Adolphson. Hon intervjuas om sin synskada. Hon har bestämt sig för att den inte ska stoppa henne! Mia Adolphson är 20 år.

Reportage: Harriet Forsell gör succé på scenerna just nu. Tidningen har träffat henne tillsammans med lille sonen Björn Gillsäter, 4 år. De har det så härligt tillsammans, mamma och dotter!

Reportage: I 20 år har Prins Bertil ägt villan Mirages i Sainte Maxime i södra Frankrike. Det är även hit vår kronprins Carl Gustaf drar sig undan när han vill ha semester i fred. Tidningen publicerar en stor bild på kronprinsen endast iförd badbyxor och berättar om den mytomspunna, kungliga semestervistelsen.

Reportage: Filmstjärnan Pia Degermark har äntligen hittat sin drömprins! Han heter Pier Caminnecci och han är en mycket stilig och förmögen tysk playboy. Han är 29 år och arvtagare till förmögenheten som företaget Siemens har byggt upp. Tidningen publicerar bilder när paret badar och gosar vid den privata poolen.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 611 214 424

Aantal keer bekeken 223

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Husmodern 26 1970 Mia Adolphson, Thore Skogman, Harriet Forsell, Björn Gillsäter

Prijs

SEK 109

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

402 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk