Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1970.

Reportage: Gunnar Björnstrand i stor intervju. Han har varit nära döden, men en kirurg räddade honom. Han mår bra nu, även om höger stämband för alltid är förlamat. I en exklusiv intervju berättar skådespelaren om sin svåraste tid i livet.

Reportage: Lill-Babs intervjuas om den livskris hon just nu går igenom: "Jag överväger allvarligt att skiljas", säger hon till Husmodern. Äktenskapet med norske fotbollsidolen Kjell Kaspersen håller på att upplösas. Det är bara tre år sedan skilsmässan från Lars Berghagen. Barbro Svensson är 32 år och hon har det tufft just nu!

Reportage: Urban Öhquist är 25 år och han är döv sedan födseln. Ändå jobbar han som röntgenbiträde! Tidningen träffar honom på lasarettet i Skellefteå där han håller till. Han har en vältränad kropp och en frisk hud, skriver tidningen.

Artikel: Niclas Wahlgren är fem år och son till Christina Schollin. Nu har lille Niclas fått en roll i filmen "Vill så gärna tro". På bild ser vi Niclas Wahlgren i knäet på Christina Schollin. Intill sitter den amerikanske skådespelaren och sångaren Johnny Nash.

Reportage: Prinsessan Birgitta intervjuas. Trots att hon har fött barn så håller hon sig slank och vacker! Tidningen publicerar en bild på henne endast iförd bikini. "Jag blir slankare för varje barn", säger hon.

Reportage: Hur ska det egentligen gå för Anita Ekberg? Är det ljuva livet slut nu? Här berättas om Anita Ekbergs liv just nu.

Artikel: Jan-Öyvind Swahn är lycklig. På bild ser vi honom tillsammans med hustrun Inger Swahn. Hon sitter uppflugen i hans knä.

Bild: Erik Huss. Så heter nya landshövdingen i Göteborg. Tidningen publicerar en bild på honom tillsammans med hustrun Britta Huss och 10-åriga dottern Lena Huss.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 611279564

Aantal keer bekeken 141

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Husmodern 52 1970 Gunnar Björnstrand, Lill-Babs, Urban Öhquist, Niclas Wahlgren

Prijs

SEK 109

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

397 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk