Beschrijving

Vertaald door

Tidningen Husmodern från 1970.

Reportage: Husmodern har fått komma hem till Alice Babs och hennes make Nils Ivar Sjöblom. De bor i ett hus med mycket glas på Solsidan i Saltsjöbaden. På bilderna ser vi även deras gemensamma katt Nusse. De har en lyxig pool på tomten. Av alla människor födda 1924 så finns det nog ingen som fortfarande ser så ung och fräsch ut som Alice Babs, skriver tidningen.

Reportage: Sven Tumba och Mona Tumba har fått en till son! De bjuder in Husmodern till sjuksängen på BB där Mona och Sven Tumba gullar med det lilla underverket. Paret diskuterar just nu vad sonen ska heta (Han döptes senare till Stefan Tumba).

Reportage: Svetlana Stalina är dotter till Josef Stalin. Hon är 44 år och det har gått bra för henne i livet. Hon har gift sig med en rik amerikan och hon lever ett lyxliv. Hon har döpt om sig till Svetlana Allilujeva för att inte förknippas med sin ökände fader. Hon är gift med den amerikanske arkitekten William Peters och hon lever som lyxhustru i en fashionabel villa förort i USA. Nu berättar hon om sitt märkliga liv som dotter till tyrannen Josef Stalin.

Reportage: I Flen bor Britt-Inger Hedberg. När hon blev av med jobbet så satsade hon på ett eget företag. Nu sköter hon tre heltidsjobb samtidigt. Hon är direktör och sköter hushållet samtidigt. Hur orkar hon? Bild på Britt-Inger Hedberg, 46 hemma i Flen. På bilderna ser vi hela familjen. Hon har företaget tillsammans med Harry Pettersson och Erik Nettelbladt. De är också på bild. Hon bor i Björkvik utanför Flen i en röd stuga. Barnen på bild heter Anne Hedberg och Tina Edberg samt Eva Hedberg.

Artikel: Tord Magnusson, make till prinsessan Christina Magnusson, har setts ute på diskotek. Medan Prinsessan Christina satt hemma så fotograferade man Tord Magnusson tillsammans med en ung skönhet vid namn Tina Aschan, på diskoteksgolvet. Vad innebär egentligen det? Husmodern spekulerar... Tosse Magnusson, som han kallas, är prinsessan Christinas pojkvän. Tina Aschan är gift med Ulf Aschan. Bild på Tina Aschan.

Samt: Mode, relationer, skönhet.

Se även mina andra tidningar till salu.

Jag samfraktar!

Item nr. 610348903

Aantal keer bekeken 195

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Husmodern 20 1970 Alice Babs, Svetlana Allilujeva. Stefan Tumba, Tina Aschan

Prijs

SEK 119

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

397 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer uit dezelfde categorie

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk