Beschrijving

Vertaald door

Veckotidningen Såningsmannen från 1957.

Reportage: Det har varit stor bilmässa i Frankfurt am Main. Såningsmannen var där. Nya trenden just nu är minibilar. Främst i raden bland minibilar står Goggomobil. Goggomobil T-600 är rymlig. Goggomobil har också gjort succé med sin modell Coupé. DKW Junior är en mycket modern bil.

Reportage: Det har varit folkparksfest i Eskilstuna. På bild ser vi flera av de underhållare som dök upp. Studentskan Birgitta Brandt från Karlstad underhöll. Det gjorde också jazzkören The Skyliners från Göteborg. Benny Leyton från Göteborg är en rolig buktalare. Nu ser vi honom på bild med sina dockor. Erik Järnklev är artistbas i Eskilstuna. Stora dragplåstret var den amerikanska sångerskan Ruth Reese. Hon har guld i strupen!

Reportage: Svenskamerikanerna har firat lucia. Såningsmannen skildrar detta i ord och bild. På bild ser vi luciafirandet i New York. Bild på Norma Freeman som har blivit vald till Chicagos och därefter hela USA:s lucia! Experten Albin Widén berättar om luciafirandets historia och hur det kom till USA.

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar!

Item nr. 586 979 906

Aantal keer bekeken 296

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Såningsmannen 50 1957 Goggomobil, DKW Junior, Benny Leyton, Lucia, Erik Järnklev

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

403 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?

Anderen vinden het ook leuk