Beschrijving

Vertaald door

Saxons veckotidning från 1985..

Reportage: 46-årige programledaren från Barnjournalen, Bengt Fahlström har gift sig med sin kärlek Zofia Gubala, 29 som kommer från staden Radom tolv mil söder om Warszawa. Saxons var med under bröllopet! Zofia Gubala har en dotter sedan tidigare, fyraåriga Nina Gubala som finns på bild. Nu berättar de hur de träffades och vilka framtidsplaner de har.

Reportage: Skådespelaren Marika Lindström är gift med skådespelaren Ingvar Hirdwall. Nu visar de stolt upp sitt barn, Agnes Hirdwall. Samtidigt avslöjar de att de drömmer om tvillingar!

Reportage: Friidrottsstjärnan Evy Palm har segrat i Finnkampen. Hon bor hemma i Lidköping tillsammans med sin man Ulf Palm. Till vardags jobbar hon i en matspespisning i Lidköping. Hon är mattant.

Reportage: Raymond Björling, sonson till den store sångaren Jussi Björling ger en intervju. Hennes fästmö heter Carina Jonsson och nu drömmer de om en vingård i Italien.

Reportage: Elsa Schmidt Eggen bor i Göteborg och hennes stora idol är Carl-Gustaf Lindstedt. Nu har tidningen ordnat så att Elsa Schmidt Eggen kan få träffa idolen. De ses på en vegetarisk restaurang i centrala tockholm. Elsa har klätt upp sig och hon är mycket söt i sin nya frisyr, skriver tidningen.

: Martina Elfving från Hägersten var barnsköterska. Efter en charterresa till Kalymnos blev hon plötsligt nunna där. Tidningen intervjuar Martina Elfving som hade en pojkvän och planerade att skaffa barn. Nu är hon "syster" och hon har bytt förnamnet Martina mot Ekaterini.

Reportage: Treårige Emanuel bor med sin mamma Ralli i en omodern statarlänga strax utanför Stockholm. Emanuel lider av en ovanlig sjukdom och nu berättar de om sin kamp.

Reportage: Sonya Hedenbratt visar att man kan klä sig snyggt, även om man är rundlagd. Samtidigt ger flygvärdinnan Jytte Meilvang sina bästa tips för kvinnor med former.

Titta gärna på mina andra annonser med tidningar.

Jag samfraktar!

Item nr. 577588890

Aantal keer bekeken 610

gepubliceerd op

RapporteerVerkoop soortgelijk product

Winkel

Saxons 38 1985 Bengt Fahlström, Evy Palm, Elsa Schmidt Eggen, Martina Elfving

Prijs

SEK 99

Cynosure

Uppsala , Zweden

5.0

Geverifieerd

Top verkoper

386 beoordelingen

Lees recensies

Koop meer en bespaar op verzendkosten

Gecomb. verzending

3 dagen

Meer van dezelfde winkel

Anderen vonden het ook leuk

Vergelijk definitieve prijzen

Hoeveel is het waard?