Beskrivning

Ny produkt direkt från leverantören!Wise Guys är ett snabbt att lära sig, mördande, områdeskontrollerande brädspel där du spelar som ett av fyra rivaliserande gäng som försöker göra det rikt som "Rum Runners" på Chicagos grova gator på höjden av det rytande 20-talet. .

Varje tur rullar spelare, delar, pratar och kämpar för att kontrollera platser där de köper och säljer alkohol, hjälper politiker att bli valda och får hjälp i gengäld eller dubbelkorsar rivaliserande gäng. Förhandla, hota och alliera dig med rivaliserande gäng när det tjänar dina behov, men var försiktig med den oundvikliga kniven i ryggen...

Under sex omgångar turas spelare om att köra till platser i staden som representeras av rutnätet med kort i mitten av brädet. Olika platser ger tillgång till material, kontanter eller inflytande som spelarens gängmedlemmar kan "skaffa" genom handel, tjäna vinst på egendom inom deras territorium eller genom att exploatera delar av staden under kontroll av ett rivaliserande gäng. Alla spelare måste behålla en viss diskretion eftersom att sälja för mycket i en omgång kommer att dra till sig oönskad uppmärksamhet eller på annat sätt mätta staden i sprit – och din medmafioso kommer inte att vara så glad över förlorade vinster.

Gänget med mest pengar i slutet av spelet vinner.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 592348581

Visningar 381

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Wise guys Sveriges lägsta pris! 7.0 på Board game geek

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?