Beskrivning

Handsignerad bild, 14,5x21 cm.

Brynolf & Ljung är en svensk trolleriduo bestående av Peter Brynolf och Jonas Ljung. Om båda är födda 1976 vågar jag inte säga med bestämdhet, men det är en kvalificerad gissning.

Och kvalificerade gissningar ägnar sig Felix Herngren åt i tv-succén "Masked singer". Inte ens förklädda till utomjordingar lyckades Brynolf & Ljung flyga under hans radar i det programmet. Men det vet du väl redan?

2005 inledde Brynolf & Ljung det samarbete som fått världen att inse att Sverige har mer än enbart IKEA, ABBA och First Aid Kit att komma med. Med en medalj från ett trolleri-vm i Peking har Brynolf & Ljungs flygande tefat lyft gång på gång .

Mer än 11 miljoner tittare såg killarna glänsa i "Britain´s Got Talent" 2012. Då hade de redan uppträtt i Las Vegas. Och medan norrmän, finländare, danskar, indier, österrikare, kineser, fransmän, engelsmän och amerikaner hyllade dem var vi svenskar fortfarande en aning tveksamma. Men med tv-serien "Brynolf & Ljung - Street Magic" 2015 trillade polletten äntligen ned även här. En halv miljon bänkade sig framför sina platta tv-apparater säsong efter säsong.

Ja, på den vägen är det. Men i "Masked singer" är det färdigsjungit för Brynolf & Ljung den här gången. Vill man se mer av dem får man ta sig till New York. Och där är det ren magi som gäller!

Titta gärna på mina övriga nu pågående Tradera-auktioner så att du inte missar något annat hokus pokus. ;O)

Objektnr 632830819

Visningar 83

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 00:00

MAGISKT! UFONA I MASKED SINGER! BRYNOLF & LJUNGS AUTOGRAFER PÅ PROMOTIONBILD!

Utropspris

|0 Bud

99 kr

Slutar om

MÅMJ

Göteborg, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

334 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?