Beskrivning

* Spelet är ett oanvänt originalspel som ligger i en inplastadoriginalask av DVD-typ.

Neocron 2: Beyond Dome of York
Fantastiskt, mycket beroendeframkallande MMORPG.

Saxat från recension på nätet:
Detta spel rekommenderades till mig av en vän som hade spelat detett tag och hela tiden snackade om hur bra det var.
Så småningom blev min nyfikenhet för stor och jag gav det ettförsök. Det är 2 år sedan och lite till och jag kan fortfarandeinte slita mig ifrån det!
Detta var en av de första MMORPG: s jag hade spelat på allvar ochjag var genast fast. Efter att ha sedan provat olika andra,inklusive senaste versionerna har ingen kommit nära att hålla migborta från Neocron 2 speciellt länge.

Neocron 2 utspelar sig i en postapokalyptiskcyberpunkverklighet, med två motsatta städer i krig med varandra.Varje stad är indelad i olika fraktioner, vissa mer vänligtinställda tiill varandra än andra, vilket leder tillintressanta relationer mellan spelare.

Man kommer till en ny level genom att bekämpa en mängd olikadatorstyrda pöblar och spelare kan specialisera sig på i olikaroller som Psionic Monks, Genetiska soldater, Private Eyes ellerSpies, alla med väldigt olika spelstilar - mycket för att hålla digintresserad en längre tid. Det bästa med spelet måste vara spelaremot spelarestriderna - inga andra spel kommer ens inärheten.
Se striden utvecklas, kampen är i första person shooter, irealtid, och i en adrenalinpumpande stil som håller dig fast. Alla dina moves har en direkt inverkan på handlingen, ochdetta är det som höjer Neocron 2 över var och en av dess rivalerdär ute.

Prova de och du kommer aldrig att vilja spela en annan MMORPGigen. Och den andra bästa med spelet, inte en alv eller orc isikte!

Bakgrund
Globala föroreningar, överdrivna krig och en perforerad atmosfärhar förvandlat planeten till en nästan livlös sfär av giftiga lera.Strålning finns överallt och de flesta djur har antingen dött uteller muterat till bisarra monstruösa varelser.
Resterna av mänskligheten söker skydd från den öde, brända världenoch samlades bakom skyddande murar till jättestäder. Dessa fåmegastäder blev den sista ljusstrimman av hopp, i mörkret avjordens slutliga skymning ...

Funktioner:
* Upplev intensiv First-Person-Shooterstrid, inga tråkiga Klicka& vänta krig!

* Gå med i kriget mellan Neocron och Dome of York genom attutlova din lojalitet till en av de tolv stridande fraktionerna. Gåihop med revolutionärer från Twilight Guardian, tekniker från defallna änglarna, hallickar och knarklangare från Svarta draken ochmer.

* Bosätt dig i den rena och säkra staden Neocron, därneonreklamen på de enorma byggnaderna lyser varje tum av gataneller gå med i anti-statliga grupperna i staden Dome of York somnyligen ödelades och ligger i ruiner.

* Välj bland hundratals vapen som sträcker sig från klassiskanärstridsvapen, pistoler, gevär och tunga vapen till futuristiskalaser- och plasmavapen, samt PSI spells.

* Lär dig att köra en av de många fordon från enkla hoverbikesoch jeepar till militärfordon som tankers och trupptransportfordonsamt segelflygplan (scouter, assault glidflygplan, bombplan).

* Dra dig tillbaka till din egen lägenhet(er) efter en lång dagav strider och möt dina vänner där, lagra dina byten eller dekoreramed dem som du vill.

* HackNet är en sorts matrix, en tredimensionell virtuellcyber-net, där hackare slåss med säkerhetsprogram, virus ellerandra hackare med olika typer av programvara, stjäl information ochritningar utrustning från databaser eller hacka in utposterssäkerhetssystem.

* Är du inte en stridis? Stöd då dina medspelare genom attforska, bygga och reparera deras utrustning. Bärgaöverskottautrustning, återvinna monsterbyten till välbehövligammunition eller behärska konsten att implantera.

* Tjäna utrustning, erfarenhet, pengar och respekt genom attbekämpa hundratals monster från djur och människor och derasmuterade motsvarigheter till galna robotar och skurkaktigakrigsmaskiner.

* Driva en klan är verkligen enkelt med det bekväma ingame clanmanagement system. Gå till klanen banken när du är i behov avkontanter och kontrollera förvaringsskåpen i klanens lägenhet föratt hitta intressant utrustning.

* Kommunikation görs enkelt med många anpassningsbarachattkanaler, ett ingame mail system och ingame anslagstavlor.

** Online-spel där abonnemang behövs.**

Rekommenderade Systemkrav:
Win 98//ME/2000/XP (Funkar även till många nya datorer.)
2,6 GHz CPU
512 MB RAM

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish eller Payson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628357834

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 4 apr 03:12

Neocron 2 - beroendeframkallande MMORPG /PC spel NY <----

Såld för

60 kr
Annonsen är avslutad

iButiken

LUND, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

195 omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?