Beskrivning

Battlefield 1942: The Road To Rome

* Spelet är ett begagnat originalspel som ligger i enoriginalask.
* Spelet är i bra skick.
* Man måste ha grundspelet Battlefield 1942 för att spela dettaexpansionspack.

Battlefield 1942: The Road To Rome

Enastående!

Under de senaste tre åren har jag förmodligen recenserat 40 speleller så för GameSpy, de flesta av dem first-person shooters. Jaghar också varit känd för att svamla ibland, men det borde inte varaett problem idag, eftersom det inte finns så mycket som behöversägas om The Road to Rome, det nya expansionspaketet förBattlefield 1942.

I själva verket , om du har bråttom, här är hela recensionen ien kort paragraf:
Om du är en Battlefield 1942-fan som behöver några nya kartor ochfordon, är Road to Rome precis vad du letar efter.
Sex helt nya italienska kartor andas nytt liv in i spelet och denya fordonen är ett trevligt tillägg. Det finns ingen anledning förhardcore.-BF1942-spelare att läsa mer av denna recension - KÖP detistället - NU!

Det är verkligen allt du behöver veta. Om du är en Battlefield1942 fan, kommer du att njuta av The Road to Rome. End of story.Men eftersom min chef inte kommer att bli glad om jag bara kör meden recension på några meningar, är jag tvingad och skyldig att gåin på lite mer detaljer...

Soldater, fall in i ledet!

Som nämnts är Road to Rome det nya expansionspaketet förBattlefield 1942 - det lagbaserade WWII-spelet som vann GameSpyspris för bästa Multiplayer Game. Medan det ursprungliga spelet hade16 kartor, har expansionen 6 med fokus på Italienska ochsicilianska kampanjer under andra världskriget. Vägen till Romlägger också till 9 nya "fordon" (några av dem är faktisktmonterade kanoner e t c), liksom några nya vapen ochkaraktärer.

Det är ingen tvekan om att de sex nya kartorna är det bästa medexpansionen. Det har en perfekt passform till Battlefield1942-universumet, och på vissa sätt känns det som att det skapadesprecis bredvid det ursprungliga spelet.

Men de är verkligen olika.

"Salerno" är en relativt liten karta med bara tre kontrollerbarapunkter och en King of the Hill-inställning. Inget lag kan förevigt vinna centralpunkten, men de kan inta den och hålla den medhjälp av en mängd torn och kanoner som har utsikt över scenen.

"Operation Husky" har en jagare utanför Siciliens kust, och deallierade bombarderar stranden med fallskärmhoppare.

Den större "Anzio" har sex flaggor och en kanal som går genommitten av kartan och där kan man åka med Higgins båt.

"Santa Croce" har hela sju kontrollpunkter ordnade i en cirkel,med en nyckelpunkt i centrum.

Min personliga favorit är "Monte Cassino", ett långt allieratanfall upp på sidan av en kulle, som kulminerar på ett utplånatkloster. Det är den enda kartan som utspelar sig på natten ochkräver en samordnad ansträngning mellan infanteri och pansar,eftersom det finns antitank- och antiinfanterikanoner med utsiktöver kullen.

Dessa kartor klarar tillsammans att ge en ny känsla till BF1942,samtidigt som sakerna balanseras och inte strider mot den formelsom gjort Battlefield 1942 så populärt.

Det finns inte många nya fordon att tala om men de som har lagtstill kompletterar den ursprungliga uppsättningen snyggt. I luftenhar två tvåmotoriga plan lagts till - den brittiska Mosquito ochden tyska BF-110. De är ingenstans lika fina som de mindrestridsflygplanen men lite mer smidiga än de tunga bombarna (BF-110innehåller också en position för en bakre skytt).

Den nya US M3 GMC halftrack.
US M3 GMC är en ny APC som har en anti-tankkanon på framsidan ochett monterat maskingevär på baksidan. US M3 Grant är lätt min nyafavorittank, eftersom den är en av de snabbaste pansarfordonen ochbåde huvudkanonen och infanteripositionerna är helt inneslutna ocherbjuder skydd till skytten (som tidigare var exponerad och detgjorde honom till en enkelt mål). Det finns också en tyskmotsvarighet till Grant, liksom den tyska Sturmgeschutz - enextremt kraftfull tank som snabbt kan slå ut de flesta fordon. Föratt runda av samlingen finns det även anti-tank field guns för bådasidor, liksom en italiensk version av Higginsbåten.

Och det är egentligen huvuddelen av de nya grejerna. Det finnsockså en ny health-crate, som ofta kan hittas bredvidammunitetslådor i fält, och det är ett mycket uppskattattillägg.

Slutordet

Road to Rome är exakt "the thing" för Battlefield1942-fans som behöver en ny fix. Kartorna är utmärkta, och även omvi skulle ha velat ha några fler nya fordon är de som är här etttrevligt tillägg. Det är en expansion ett Battlefield 1942-fan intekan vara utan.

Fördelar:
Sex utmärkta kartor behåller originalets roliga känsla.

Nackdelar:
Några fler fordon och vapen skulle ha varit bra.

Systemkrav:
Win 98/ME/2000/XP (Fungerar även till många nya datorer.)
Pentium III 500MHz
128MB RAM

Förskottsbetalning till bankkonto, via Tradera, Swish ellerPayson inom en vecka efter avslutat köp.
Frakt tillkommer eller hämtas i LUND.

Objektsnr 628361197

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 22:52

Battlefield 1942: The Road To Rome / PC spel / <-----

Pris

68 kr

Slutar om

www.familjen.biz

LUND, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

5 531 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?