Beskrivning

Välkommen till Roligstation, Kära kund!
Innan du köper, vänligen läs följande:

1- Varan har inte använts formellt och är nästan helt ny! (Begränsad bildkvalitet, men vi lovar att varans faktiska skick är mycket bra.)


2- Leveranstiden är vanligtvis 7-9 dagar, men ibland kan det gå lite långsammare, vi skickar varan så snart som möjligt efter att ha mottagit betalningen från köparen.

3- Köpare behöver inte betala några extra avgifter, det totala priset för beställningen inkluderar redan allt. Det är med fri frakt, så du kan beställa varan och betala direkt.


Produktbeskrivning:

Detta 500 ml ultraljudsinstrument för rengöring av smycken fräschar upp dina föremål på några minuter utan att oroa dig för skador. Efter att ha valt rätt tidpunkt kommer den att tvätta bort smuts från ytan på dina värdesaker och rengöra djupa sprickor. Den professionella smyckesrengöringsmaskinen är idealisk för rengöring av smycken, glasögon, klockor, metallverktyg och mer.

-45kHZ våg & 35W givare

-Lätt att använda & 4 rengöringslägen

-Vinn i detaljerna

-Hållbar

Huvuddrag:

- Djup mild rengöring,
45 kHz ultraljudsvågor tar kraftfullt bort smuts och djuprengör dina värdesaker utan att skada dem. Vår sonic cleaner är perfekt för ringar, glasögon, rakhyvlar, mynt och mer.

-Pekskärmen,
Kontrollpanelen och knapparna på ultraljudsrengöringsmaskinen är lätta att använda. Tryck på på/av-knappen och vänta tills rengöringen är klar. Det gör rengöringen till en snabb, problemfri uppgift. Om du tillsätter lite rengöringsmedel i vattnet kommer rengöringsmaskinen att ha utmärkta prestanda.

-4 förinställda tidsperioder,
Denna ultraljudsglasrengöring är justerbar från 0 till 6 minuter och har 4 cykler (180, 240, 300 och 360 sekunder för att möta olika rengöringsbehov).

- Uppmärksamhet på detaljer,
Rengöringsmaskinen för glasögon levereras med en 500 ml vattentank, en rengöringskorg för att minska friktionen vid rengöring, en halkskyddsdyna för smidig drift och överhettningsskydd för säker användning. Den kan lätt transporteras. Den är lätt på 1,76 lbs/.8 kg och får plats i fickan.

-SUS304 rostfritt stål & ABS,
Denna smyckesrengöringsmaskin är gjord av rostsäkert och korrosionsbeständigt 304 rostfritt stål och ABS-plast. Den är hållbar och har lång livslängd.

- Flera scenapplikationer,
Våra ultraljudsrengöringsmaskiner är idealiska för hem- eller professionell användning och används ofta för att rengöra smycken, glasögon, klockor, metallverktyg, proteser, pennspetsar och mer.

Produktspecifikationer:

Tankmaterial: 304 rostfritt stål

Skalmaterial: ABS-plast

Vattentankens kapacitet: 500ml

Ultraljudsfrekvens: 45kHz

Ultraljudseffekt: 35W

Spänning: 220V

Tidsintervall: 0-6 minuter

Vikt: 1,76 lbs/0,8 kg

Produktmått (L x B x H): 8,67" x 4,33" x 3,23"/220 mm x 110 mm x 82 mm

Paket innehåll:

1 x ultraljudsrengörare

1 x städkorg

1 x nätsladd

1 x manual

Funktioner och detaljer:

-45kHZ ultraljud & 35W givare: 45kHZ ultraljud, 35W givare, 360° allround djuprengöring, eventuella luckor eller smutsiga områden kan enkelt rengöras. Ultraljudsrengöringsmedel kan få dina glasögon, ringar, klockor och mynt att gnistra igen på bara några minuter.

-Lätt att använda och 4 rengöringslägen: Ultraljudsrengöraren är designad med en digital touchkontrollpanel du trycker bara på på/av-knappen, väljer önskad tid, så rengör den dina värdesaker snabbt och grundligt. Det finns 4 rengöringscykler att välja mellan (180, 240, 300 och 360 sekunder), och ultraljudsrengöraren stängs automatiskt av efter att rengöringen är klar.

-Vinnande detaljer: Ringrengöraren kommer med en rengöringskorg för att hålla dina föremål säkra under tvättcykeln. Antisladdkuddar är designade för smidig drift och kylhålen undviker att skada maskinen.

- Hållbar: Denna glasrengöringsmaskin är gjord av robust 304 rostfritt stål på insidan och högkvalitativ ABS på utsidan, vilket säkerställer inget läckage. SUS 304 tankar i rostfritt stål ger utmärkt korrosionsskydd och är rostfria.

-Multi-Purpose Cleaner: Denna professionella ultraljudsrengörare är CE-certifierad och perfekt för smycken, glasögon, ringar och mynt. Denna enhet är idealisk för vetenskapliga laboratorier, juvelerare, optiker, urmakare, antikhandlare och mer.

Objektnr 631533635

Visningar 77

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

45kHz 500ml mini bärbar ultraljudsrengörare, djup och skonsam rengöring, 4 lägen

Pris

759 kr

roligstation

Sundbyberg, Sverige

5.0

roligstation

Företag

Toppsäljare

166 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?