Beskrivning

Ge dig in i en explosiv och actionfylld spelupplevelse med Mercenaries 2: World in Flames till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla fans av öppen värld, action och militärspel som söker spänning och äventyr till ett förmånligt pris.

I Mercenaries 2: World in Flames tar spelaren rollen som en hyrd soldat, eller "söldat", i en värld som är i kaos och förfall. Utforska en öppen värld som är fylld med faror och möjligheter, från tropiska djungler till krigshärjade städer, medan du utför uppdrag, samlar resurser och kämpar för att överleva i en värld där inget är vad det verkar.

Den begagnade versionen av Mercenaries 2: World in Flames till Xbox 360 erbjuder en imponerande mängd vapen, fordon och utrustning för spelaren att använda i striden. Använd din fantasi och kreativitet för att navigera genom spelets utmaningar och besegra dina fiender på din egen väg.

Med förbättrad grafik och realistiska ljud effekter, ger Mercenaries 2: World in Flames spelaren en imponerande och immersiv spelupplevelse som kastar dem mitt i stridens hetta. Upplev den spänning och adrenalin som bara Mercenaries-serien kan erbjuda när du kämpar för att överleva och segra i en värld som är full av faror och möjligheter.

Oavsett om du är en erfaren Mercenaries-veteran eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att tillfredsställa dina behov av action och äventyr. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom krigets skoningslösa värld och upplev den spänning som bara Mercenaries 2: World in Flames kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628488015

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mercenaries 2: World in Flames (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?