Beskrivning

Ge dig in i striden och upplev en unik mix av action, strategi och historia med For Honor till PlayStation 4. Denna begagnade version av spelet är ett utmärkt val för dig som söker en intensiv och belönande spelupplevelse till ett förmånligt pris.

I For Honor väljer spelaren att kämpa som en av tre storslagna fraktioner: riddare, vikingar eller samurajer. Utforska en mångsidig värld av strider och äventyr där äran står på spel i varje duell. Med en imponerande arsenal av vapen och stridskonst kan spelaren bemästra olika stridsstilar och utmana sina fiender på en rad olika sätt.

Den begagnade versionen av For Honor till PlayStation 4 ger dig tillgång till flera spännande spellägen, inklusive en episk kampanj för enspelarläget, där du tar dig an en rik historia och möter legendariska krigare i spännande strider. Dessutom kan du testa dina färdigheter i flerspelarläget, där du kan delta i brutala slag med och mot spelare från hela världen.

Med imponerande grafik och realistiska stridsmekaniker kommer For Honor att dra dig in i en intensiv och adrenalinfylld spelupplevelse som du sent kommer att glömma. Varje slag är unikt och varje seger är förtjänad när du kämpar för att bli den ultimata krigaren.

Oavsett om du är en erfaren stridsspelare eller en nybörjare som söker en utmaning, kommer For Honor (Begagnad) till PlayStation 4 att tillfredsställa dina behov och leverera timmar av spännande och belönande strider. Ge dig in i striden och kämpa för äran med For Honor.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628417042

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

For Honor (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?