Beskrivning

Dyk in i en värld av hemligheter, konspirationer och förräderi med Assassin's Creed till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla äventyrslystna spelare som vill utforska en rik historisk värld fylld av spänning och action till ett överkomligt pris.

I Assassin's Creed tar spelaren rollen som Altair, en skicklig lönnmördare under tiden för de korsfariska krigen. Utforska de pulserande städerna i det medeltida Mellanöstern, inklusive Jerusalem, Acre och Damaskus, medan du infiltrerar fiendens rader och utför dödliga uppdrag för att störta en mörk konspiration.

Den begagnade versionen av Assassin's Creed till Xbox 360 ger spelaren möjlighet att uppleva en engagerande berättelse, spännande gameplay och en detaljerad spelvärld som är full av liv och aktivitet. Använd dina förmågor som lönnmördare för att klättra, smyga och slåss genom staden medan du jagar dina mål och försöker undvika upptäckt.

Med förbättrad grafik och smidig spelkontroll ger Assassin's Creed spelaren en imponerande spelupplevelse som kastar dem in i hjärtat av den korsfariska perioden. Upplev den spänning och intriger som bara Assassin's Creed-universumet kan erbjuda och utforska en värld som är fylld av faror och möjligheter.

Oavsett om du är en långvarig fan av serien eller helt ny till Assassin's Creed, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att tillfredsställa dina behov av spänning och äventyr. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom historien och upplev den spänning som bara Assassin's Creed kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628478324

Visningar 106

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Assassin's Creed (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?