Beskrivning

Dyk in i en apokalyptisk kamp mellan mänskligheten och en skrämmande utomjordisk fiende med Gears of War 2 till Xbox 360. Denna begagnade version av spelet är det perfekta valet för alla fans av actionfyllda shooter-spel som söker spänning och adrenalin till ett förmånligt pris.

I Gears of War 2 återvänder spelaren till krigszonen som en del av Delta Squad, en grupp tuffa och hårdhudade soldater. Utforska en värld som är ödelagd av krig och förlamad av rädsla när du möter horder av groteska och dödliga fiender i en desperat kamp för överlevnad.

Den begagnade versionen av Gears of War 2 till Xbox 360 erbjuder en episk kampanjläge där spelaren tar sig igenom hjärtat av fiendens territorium och upplever dramatiska strider, intensiva skjutande och gripande berättelser. Upplev en mängd olika miljöer, från övergivna städer till underjordiska labyrinter, medan du kämpar för att besegra den överväldigande hotet.

Med förbättrad grafik och realistiska ljud effekter, ger Gears of War 2 spelaren en imponerande och immersiv spelupplevelse som kastar dem rakt in i hjärtat av striden. Upplev den spänning och adrenalin som bara Gears of War-serien kan erbjuda när du kämpar mot överväldigande odds för att rädda mänskligheten från utplåning.

Oavsett om du är en erfaren Gears of War-veteran eller ny till serien, kommer denna begagnade version av spelet till Xbox 360 att tillfredsställa dina behov av action och äventyr. Ge dig ut på en oförglömlig resa genom krigets skoningslösa värld och upplev den spänning som bara Gears of War 2 kan erbjuda.

Möjliga koder för nedladdning av extramaterial eller online-spel kan redan ha använts. Dessutom kan instruktionsboken eller andra tillbehör saknas.

Objektnr 628486387

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Gears of War 2 (Begagnad)

Pris

49 kr

EmporiumSweden

Göteborg, Sverige

4.9

EmporiumSweden

Företag

12 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?