Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter

Beskrivning
Army Painter Speedpaint Medium är en innovativ hartsmediumlösning som låter dig tunna ut dina Speedpaints till önskad konsistens. Gör tekniker som glasering och toning lätta.


Speedpaint Medium kommer i vår specialdesignade 100 ml spillfria droppflaska och att använda den kunde inte vara enklare.

Innan du använder Speedpaints rekommenderar vi att du grundar dina miniatyrer med Color Primer Matt White, Color Primer Brainmatter Beige eller Color Primer Ash Grey för att uppnå dina mest levande resultat. Men du kan också experimentera med andra färgprimer som Necrotic Flesh, Skeleton Bone eller Gun Metal etc. för att uppnå andra coola effekter.

TIPS: Använd en hård palett
En hård palett rekommenderas för Speedpaint. Om du använder vår Wet Palette, finns det en chans att Speedpaint kommer att blöda genom Hydro Sheet och färga din Hydro Foam.

Hur man använder:
Skaka flaskan ordentligt för att blanda dina färger
Ladda din pensel och applicera ett generöst lager, ett lager ska göra det, så att färgen kan rinna in i fördjupningarna

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 611162069

Visningar 353

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Speedpaint 2.0: Medium 100 ml The Army Painter

Pris

159 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 966 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?