Beskrivning

Tidningen Femina från 1968.

Reportage: Lars-Erik Liedholm är skådespelare. Nu ger han en stor intervju till Femina. Nu berättar han bl a om när ett slagsmål bröt ut i teatersalongen. Lars-Erik Liedholm är 40 år.

Reportage: Rosita Stigård och Birgitta Hahn heter två unga kvinnor som börjar göra karriärer som modeskapare. Nu visar de upp sina senaste plagg på färgbilder i Femina. Ungt, trendigt, modernt!

Reportage: Femina har besökt Hisingstadsskolan på Hisingen i Göteborg. Här är alla elever zigenare, eller romer som vi säger idag. Det är en annorlunda skola där alla får röka överallt. Eleverna är mellan 16 - 60 år. Syftet med skolan är att utradera analfabetismen i Sverige. Alltför länge har vi svenskar struntat i romerna, men nu ska det bli ändring på det, skriver Femina.

Reportage: Femina har besökt ett underbart hus i San Francisco. Anna Gardner, eller Anna-Greta Weibull som hon hette när hon bodde i Sverige. Hon har gift sig med Richard Gardner, en kirurg, och nu bor de riktigt lyxigt på kullarna utanför staden. Det blir många lata dagar vid den privata poolen. Anna Gardner har agenturen för Tidstrands filtar i USA. Övrig tid sköter hon hemmet.

Reportage: Femina har besökt Chile för att träffa kvinnor där. Mycket har hänt de senaste åren och kvinnorna bestämmer allt mer. Chilenarna verkar hetsiga, men också melankoliska. Inträngda mellan bergen och havet, hotade av jordbävningar och med kallt havsvatten från sydpolen. Chile är ett av Sydamerikas mest moderna länder, med rättigheter för kvinnor, skriver Femina.

Annons: Helsida: Volvo 142.

Annons: Helsida: Estrella ostbågar.

Samt: Vackra tidstypiska modebilder, m.m.

Se även mina andra tidningar till salu!
Jag samfraktar!

Objektnr 632261786

Visningar 75

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 24 1968 Rosita Stigård, Birgitta Hahn, Lars-Erik Liedholm, Chile,Hisingen

Pris

139 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

383 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?