Beskrivning

Trailer: https://youtu.be/NVXOE9LqODU

Ett bubbelfyllt actionpusselspel fyllt av energi! Ta kontroll över Bub, Bob, Peb eller Pab när de blåser bubbla efter bubbla för att fånga och besegra mobbare och slåss mot stora bossar över hundratals etapper! Glöm inte: bubblor är studsande och blåser med vinden: använd detta för att passera knepiga fällor och kringgå livliga mobbare!
Och om du är en byggare, inte en burster, kan du skapa din alldeles egna scen och dela den med andra spelare också!

Två sätt att spela!

Berättelseläge
Samarbeta med upp till fyra vänner i det här läget! Ett barns sovrum ger bakgrunden till detta läge, med bokhyllor, sängar och leksaker som ger sceninställningen! Sikta på Chain Burst-bonusar när du får bubblade mobbare i stora grupper! Avsluta Normal Mode för att låsa upp Hard Mode med olika fiender och scendesigner!

Arcade of Memories (Bubble Bobble)
Bubble Bobble är troget återskapat från det ursprungliga arkadspelet från 1986 och låter två spelare studsa tillbaka i tiden och uppleva den ursprungliga bubbelblåsande bonanzan i detta actionpusselspel, fullmatat med dolda trick och hemliga kommandon!

Arcade of the Future (Baronen är tillbaka!)

Avsluta huvudhistorien i normalt läge för att låsa upp 100 fler superhårda scener för upp till fyra spelare. Ingen fortsättning här, men med träning kan du finjustera dina färdigheter för varje ny etapp. Tjäna tidsbonusar istället för Chain Burst-bonusar om du är snabb nog!

Verkstadsläge
Skapa din egen scen genom att placera block, fiender och bubblande vind också.
Du kan spela dina egna skapelser, ladda upp dem så att andra spelare kan njuta av dem och ladda ner och spela scener skapade av andra spelare också!

Nytt och förbättrat spel!

- Online ranking!
Varje läge har topplistor: tävla med spelare överallt om högsta poängen!

- Finslipa dina färdigheter!
Välj en färdighet innan du spelar Arcade of the Future. Nya färdigheter och extra slots låses upp med framsteg i spelet.

- Fortsätt med Invincibility!
Om du fortsätter 3 gånger på samma scen i Main Storys normalläge kan du bli oövervinnerlig! Använd den för att ta dig igenom de tuffa etapperna!
- Oövervinnerlig träning!
Fortsätt med oövervinnlighet är tillgänglig från start i Arcade of the Future's Training. Perfekt för att öva på de där superhårda punkterna!

- Autentisk arkadupplevelse!
Justera skärmförhållandet och lägg till skanningar för en nostalgihit med den ursprungliga Bubble Bobble!

Objektsnr 617803220

Visningar 280

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Bubble Bobble 4 Friends The Baron is Back! - Helt nytt till Nintendo Switch!

Pris

448 kr

Gamehallen

Helsingborg, Sverige

5.0

Gamehallen

Företag

Toppsäljare

9 313 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag|Fri frakt över 1 000 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?