Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från tillverkaren!
Beskrivning från förlaget:
Huset på kullen ligger fortfarande övergivet, och orädd grupp upptäcktsresande har dragits till huset för att upptäcka dess mörka hemligheter. Fördjupa dig i det narrativa spelet när du tar på dig rollen som en av dessa upptäcktsresande.

Det kooperativa brädspelet Betrayal at House on the Hill: 3rd Edition innehåller femtio tillhåll och dussintals farofyllda rum som kommer att skrämma även de starkaste bland er. Till en början kommer ni att arbeta tillsammans, men se upp...en upptäcktsresande kommer att förråda de andra och sedan börjar tillhållet.

Den här utgåvan av det populära spökhusförrädarspelet har innehåll och spelelement som hjälper nya spelare att hoppa in direkt. Så samla vänner för en spelkväll med monster, miniatyrer och modulära brädbrädor i detta uppslukande, berättelsedrivna dolda förrädarspel.


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 592348901

Visninger 642

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

Betrayal at House on the Hill till Sveriges lägsta pris! (third edition) 7.3

Pris

529 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 995 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?