Beskrivelse

Oversat af

In-Laws

Komedi från 2003 av Andrew Fleming medMichael Douglas och Perry Perlmutar.

Dvd-film i kanonskick.

Filmen har UTGÅTT.

Filmen har svensk textning.

Jerry Peyser är fotvårdsspecialist och trivs med sin mycket välorganiserade och strukturerade tillvaro. Men nu ska hans dotter gifta sig med CIA-agenten Steve Tobias son. Steve håller ett tempo närmast jämförbart med en värmesökande missil, något som redan har fått hans ex-fru att söka rekreation i en helig ashram. Jerry ryser vid blotta tanken på det kaos som Steve för med sig, men snart är han själv insyltad upp till öronen i ett av Steves farliga uppdrag. Det högst omaka paret är dock tvunget att samarbeta ? för barnens skull ... Publiken bjuds här på en rakt igenom uppfriskande välgjord och vanvettigt rolig nyinspelning av klassikern "The Inlaws" från 1979. Oscar®-vinnaren Michael Douglas (Basic Instinct, The Game, Traffic) är genial som den våghalsige och självgode Steve, som får med sig den annars så försiktiga fotvårdsspecialisten Jerry (spelad av stå-upp-komikern Albert Brooks) på ett helt vansinnigt och sanslöst uppdrag. Vackra Candice Bergen är också en höjdare - hon balanserar elegant mellan att vara lika fridfull och avstressad som en rökelsesticka och helt traumatiserad i egenskap av att vara Steves ex-fru. Knivskarp och helt utflippad komik!


Kolla gärna mina övriga annonser. Jag har många filmer som utgått.

- Betalning till mitt konto senast 3 dagar efter köp eller att man hör av sig innan köpet och berättar när man kan betala.

- Alltid nöjd-kund-garanti och funktionsgaranti.

- Snabb leverans.

- God service och kommunikation.

- Självklart samfrakt vid köp av flera objekt.

På ordrar för minst 700kr är frakten alltid gratis.

The shipping cost of the ad is for Swedish residents. It is more expensive to ship overseas. The shipping cost which is in the order confirmation must therefore be adjusted accordingly for foreign customers.

Varenr. 329535787

Visninger 802

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

The In-Laws - Kanonskick - UTGÅTT - Michael Douglas

Pris

49 SEK

Ravenpaul

Gävle, Sverige

5.0

Ravenpaul

Verificeret

Topsælger

7 619 anmeldelser

Læs anmeldelser

Køb mere og spar på fragten

Samlet fragt

3 dage

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?