Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Codewrights kan varje artikel, varje tillägg och varje fotnot i Kharadron-koden utantill och har ett skarpt öga för lönsam juridisk improvisation. Dessa skyfarande advokater uppskattas av både besättning och kaptener för deras förmåga att citera oklara delar av koden som kan påskynda deras flygflottas nuvarande mål – och för deras skicklighet att hitta på användbara "förtydliganden" i farten.

Denna flerdelade plastsats bygger en Codewright – en välläst regeladvokat från Kharadron Overlords. Beväpnad med kunskap – och en ethershot-pistol vid bältet – stöds Codewrights ansträngningar av den rejäla ledgerdomänen som bärs på hans axlar, en mångbeväpnad mekanisk apparat som innehåller en hel bokhylla med rejäla duardin-texter, samt en högtalare att citera med hans bedömningar. Han kan också använda dess kolvdrivna lemmar för att smälla oförskämda fiender med en rejäl bok, om det behövs – allt samtidigt som han skriver nya fotnoter i farten.

Detta kit består av 11 plastkomponenter och kommer med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 587227059

Visninger 438

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Codewright: Kharadron Overlords Warhammer Age of Sigmar

Pris

259 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 986 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?