Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Avskyvärda kardinaler är vampyrpredikanter som försöker sprida Ushorans härlighet över alla länder. Efter att ha druckit ur Carrion Kings bägare kan kardinalerna omedvetet påverka deras hovs delade villfarelse, genom att använda blodiga riter och skrattretande psalmer för att trolla fram mirakel som väcker deras hjordars raseri.

Denna plastsats i flera delar bygger en avskyvärd kardinal, en blodtörstig präst från köttätardomstolarna. Kardinalen höjer en förbannad korsning som surras ihop från heliga ben – det perfekta fokuset för deras oheliga kraft. Klädda i ett virrvarr av trasiga dräkter och grymma prydnadssaker, sprider och formar de galenskapen i sin kusliga församling och förvandlar hungriga betsar till frenetiska fanatiker.

Detta kit innehåller nio plastkomponenter och kommer med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 623759596

Visninger 234

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Abhorrant Cardinal Flesh-Eater Courts

Pris

259 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 000 anmeldelser

Læs anmeldelser

Mere fra den samme kategori

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?