Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Grand Justice Gormayne är den högsta domaren i alla Uhorans ghoulriken. Han ser till att Carrion Kings lagar och edikt följs – hur galna de än må vara – och att de som överträder straffas med hemska öden. Gormayne är en listig talare och sporrar sina kusliga "juryer" till ett skummande raseri och dömer fiender att slitas sönder blodigt.

Denna flerdelade plastsats bygger Grand Justice Gormayne, en skräckinjagande vampyrdomare från köttätardomstolarna. Den stora rättvisan svänger med en klubba med ränder som är gjord av välgnagda ben och kräver ordning och knäcker oregerliga skallar. Han uttalar dom över Ushorans fiender medan han är klädd i vad han tror är de finaste kläderna och peruken i ämbetet, och läser uråldriga lagar från en trasig "rättslig bok".

Detta kit innehåller 10 plastkomponenter och kommer med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 623759597

Visninger 258

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Flesh-Eater Courts Grand Justice Gormayne Age of Sigmar

Pris

269 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 995 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?