Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Skuggande, motbjudande varelser vars vansinne driver dem över gränsen till galenskap till tron att de är härliga, kraftfulla soldater i ett magnifikt imperium, Crypt Ghouls letar efter färskt, rått kött – vanligtvis genom att döda allt i deras väg. Farliga även som individuella fiender tenderar de att jaga i flockar, där varje bettmedel tävlar med varandra om köttbitar som slitits från den olyckliga döende. Skulle de få en glimt av sin kung kommer de att kämpa desto hårdare – trots allt, vem skulle inte vilja bli uppmärksammad av ett så härligt hov?

Denna flerdelade plastsats innehåller 20 Crypt Ghouls och kan användas för att montera en Crypt Ghast Courtier – warscrolls för varje finns i lådan. Levereras med 20 st Citadel 25 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 589065978

Visninger 956

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Crypt Ghouls Flesh-eater Courts Warhammer Age of Sigmar

Pris

285 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

6 995 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?