Beskrivelse

Oversat af

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Cryptguard är ghouls av ovanlig uthållighet och värde, upphöjda till en elitstation genom att utföra en stor prestation av uthållighet i åsynen av deras vampyriska liege. Anklagade för att skydda sina oheliga mästare, använder de här trogna bettarna vapen som är begåvade från det kungliga vapenhuset – rostade, smutsiga blad, indränkta i årtionden av galen energi och smittsam smuts.

Denna flerdelade plastsats bygger 10 Cryptguard, hängivna ghoul-hållare för adeln av köttätare domstolarna. Cryptguard bär en mängd olika förbannade vapen in i striden – du kan utrusta varje ghoul med ett avhugget och misshandlat svärd eller en långskaftad och sliten hellebard. Satsen innehåller också komponenter för att bygga en trummismusiker, en fanbärare som viftar med en flagga av flågad hud och en Crypt Captain-mästare med unikt hemska huvudbonader.

Satsen innehåller massor av kosmetiska alternativ för att hjälpa dig att få ihop en verkligt varierad hord av vilda ghouls. Du hittar en mängd olika alternativa vapen och beväpningar, såväl som massor av utbytbara huvuden – var och en mer läskig än den förra.

Detta kit innehåller 100 plastkomponenter och 10 x Citadel 25 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Varenr. 623759592

Visninger 224

Publiceret

AnmeldSælg lignende

Butik

NY! Crypt Guard Flesh-Eater Courts

Pris

329 SEK

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Virksomhed

Topsælger

7 000 anmeldelser

Læs anmeldelser

Andre har også set på

Sammenlign slutpriser

Hvor meget er det værd?